Den man ligger med får bädda.

Då The Bachelor visas flitigt på tv just nu så tänkte jag göra en ranking av de tre snyggaste ungkarlarna. Jag trodde först att det skulle bli jättesvårt för jag har en bild i mitt huvud av alla som riktiga hunkar! Men det visade sig vara motsatsen, alla var juh så fula! Men men, allting är relativt och även om det inte finns nån snygg så finns det alltid nån som är minst ful.
Så minst fula ungkarl är:

1: Andrew Baldwin
Han var med i säsong 10 där han lyckades snärja Tessa Horst.
Det är inte hans äckligt vita tänder eller utseende som gör att han får förstaplatsen utan av den anleningen att han är officer inom flottan, och det är hot! Allvarligt, vem gillar inte en kille i uniform? Vem vill inte bli räddad av en brandman ur ett brinnande hus liksom! Inte konstigt att manliga strippor är utklädda till poliser i alla filmer.
Och så har Andrew ganska markerade käkar åsså var han ganska brun också, plus där. 


Runner-up
2. Jake Pavelka
Ännu en till man i uniform (nu finns det inga fler ungkarlar i uniform att välja), Jake är pilot som var med i säsong 14. Han var typ snyggare än Andrew men en officer ger en pilot smisk alla dagar i alla tävlingar! För militäruniformen slår alla andra uniformer. Men Jake var ändå lite halvsöt trots äckligt vita tänder.


Brons
3. Jesse Palmer
Nu blev det svårt, fanns många på samma låga nivå. Det blev iallafall Jesse från säsong 5 som hamnar på tredje plast, mest för att han ser manlig ut och håller på med amerikans fotboll, det är lite coolt faktiskt. Om man kisar med ögonen och det är lite halvskumt ljus så liknar han Channing Tatum lite.


Nästa lista måste helt klart bli på snyggaste uniformerna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0