I prefer to think that God is not dead, just drunk.

Fan vad skönt med aik i final! Det kommer bli väldigt intressant att se, håller alla mina tummar! Hockeyn sågs hos Paula i urs, dom tur är så behöver man inte vara borta från henne nå länge så vi ska ha middagsbjudning hos oss imorn, blir superroligt! Jag och Ellen klurar på vad vi ska bjuda på och då både jag och Paula är allergihandikappade så är det inte alltid så lätt. Men vi ska nog komma på nått. Om inte annat så har vu hat trevligt i alla fall.
Vår senaste matkväll började med lite vin och mat och slutade med en box vin, utklädnad, fyllefia med knuff, en kort sovpaus innan vi gick ut.


Ibland så blir det helt enkelt inte som man tänkt!

Walking to an empty life.

Jobbat 7-12 på Klockar idag och väntar nu på att börja på Jernbolaget nu klockan 2. Blir där till stängning klockan 18. Kul att komma dit igen, var ett tag sen senast. Men är redan less på tjuriga tanter och nu blir det väl ännu fler. De klagar inte på samma saker som de tjuriga tanterna jag träffat tidigare idag utan nu är det fel på vattenkokaren eller så står det fel i reklambladet! Skriv en lapp och lägg den i lådan där borta, ja den som ser ut som en sopkorg, så lovar jag att chefen får den. 
Måste kila ner och kamma och sminka mig lite nu, är lite skillnad på hur mycket tid jag lägger ner på det beroende om jag ska på Klockar eller Jernbolaget, ganska logiskt kan tyckas.

We make decisions every day of our lives.

Väldigt roligt när man får hem saker man beställt! Tog bara 3 dagar eller nått sånt. Det är en industrial från barbarella. Awsome blev det!

Hundar kommer när du ropar, katter hör vad du säger och ber att få återkomma.


Alltid lika slut nu förtiden så ska sluta säga det. Full rulle på jobbet, har hängt väldigt mycket med mina tre vänner Mangel, Torktumlare och Tvättmaskin. Tre riktigt divor, inte en lugn eller tyst stund. Är det inte den ene som vill nått så är det den andra. Jag och Mangel kommer bäst överrens, jag vet vilka knappar jag ska trycka på för att hålla henne glad. Däremot Fröken Tvättmaskin har ganska starka åsikter och har inte vart sammarbetsvilllig hela tiden inte. Blir att träffa dem imorgon också, tror inte att det blir att hitta på så mycket annat än vad vi gjorde idag men. 

Looking good som man säger i Amerikat.



Någon mer än jag som är sugen på att spela Mulle Meck bygger bilar/båtar/flygplan? Måste ta och installera det snart, bilar alltså. Det är det absolut roligaste.
Ser skellefteå-luleå nu, skulle helst velat hinna se en match till live men får se hur det blir med det.

Utsidan ger insidan en chans...

..men insidan ger utsidan sin glans.
Om man ska ragga på ica så ska man inte se ut som jag gjorde i alla fall när jag tog en tur dit för att handla lite smågrejer. Uggs, grå mjukis, täckjacka och mössa för att dölja min snygga frisyr! Tur att jag har tagit mig en dusch nu. Tänk om man strosade runt lite i fruktdisken och ska plocka några äpplen och just  som man tar i ett äpple så gör någon annan det med, lite lady och lufsen style, ni vet med köttbullarna och pastan. Det visar sig vara drömprinsen, den man spannat in en längre tid. Då kan man juh inte se ut som jag gjorde! Eller man står i tacohyllan och ska sträcka sig efter kryddmixen och så råkar man riva ner en kartong kryddmixer, men böjer sig ner för att snabbt plocka upp det och någon hjälpsam själ gör samma sak. Man tittar upp och den här gången är det Cam Gigandet eller Charlie Hunnam som sitter där på knä. Från och med idag ska jag ska jag våga vägra myskläder på korta ärenden. För här ska det raggas på ica!


Trött, tröttare, tröttast?

Jag väljer alternativ 3, tröttast. Det beskriver min sinnesstämning väldigt bra just nu. Huvudvärk, ögonvärk, piggmuskelvärk. En positiv sak är i alla fall att jag har fått tapeter på mina väggar nu, till och med listerna är uppsatta! Går inte beskriva hur skönt det är att ha tillbaka mitt rum! Ett stort tack till min far min som har vart hemma idag och fixat på mitt rum. Går inte att tacka världens bästa pappa nog! Blev som sagt en vit tapet och nu ska jag börja inreda när jag har energi och tid (båda två saknas just nu). Har massa idéer! 
Tog nå dåliga bilder med webkameran, håll till godo.

Den berömda väggen är ett minne blott. Inget mera fylle skrivandes och ritandes. Men allt är dokumenterat så det kommer inte glömas bort. Sen så har jag en mysig kissekatt som gör mig på bättre humör, vill kelas hela tiden, synd bara att jag blir allergisk i ögat.


Det går som halvbra i hockeyn nu. Jo Zlatan var ju med.



Shipping is a terrible thing to do to vegetables. They probably get jet-lagged, just like people.


Tänkte lägga ut en bild och recept på en lasange helt i Majastyle, inget socker alltså. Den är gjor på fri hand så har inget recept egentligen men ungefär kan jag berätta i alla fall.
Ingredienser: 1 burk tomatkross, vitlök, 1 gul lök, en squash, keso, ost, salt och peppar.
Man hakar och steker löken och en tredjedels squash, blanda i tomaterna, vitlöken och krydda. Skiva resten av squashen, den används istället för lasangeplattor. Varva nu tomatgeggan, keso, squash, tomatgeggan, keso, squash så många lager man vill ha och avsluta med ost i en ungsform. In i ugnen tills osten har blivit gyllenbrun, typ 200 grader. Enkelt och supergott! 
Ser ut som ett slagfält, jag vet.
   

I used so much hairspray that I feel personally responsible for global warming.


Bilder från i går när vi var och kollade på skotrar. Hann juh se lite iaf. Var inte så koncentrerad under aikmatchen (grattis grattis till seger) uten sett och pysslade lite på photoshop istället.
Albin hoppar!

If Barbie is so popular, why do you have to buy her friends?


Snygga ringar i silver från Barbarella, diggar spermaringen, blir definitivt själv om att ha den i så fall! Men har inte beställt hem nån, däremot så har jag beställt en industrialpiercing därifrån som kommer att landa i min postlåda om några dagar. Ser jag fram emot.

Flying is learning how to throw yourself at the ground and miss.


Jag hjälper till och målar lite väggar på mitt rum för nu ska det tapetseras! jag är jättesugen på att få det klart och har massa idéer.Är så less på att bo i hallen nu. Eller på soffan, gästrummet och Ellens säng.
Missade UFC fight night 24 i natt, försov mig en timma men tänkte att det är juh ingen fara för jag har bara missat några underkort, main och co-main event var juh kvar, men icket, då har det juh blivit sommartid också så jag hade missberäknat det helt! Aja det är påväg hem till mig nu ska ska ta och se det senare idag.


Livet kan liknas vid en bäck. Antingen kommer man ut i havet eller så fastnar man längst vägen.


Träffade upp Emelie en snabbis på stan och hann inhandla dessa skönheter, ett par beiga typkängor från dinsko. Samma som jag hade i ett inlägg nedan. Sedan bar det av mot gamla öb för att kolla på lite skotrar som hoppade. Först missade vi det, så vi gick in på färg och tapet och kollade på tapeter igen. Nu har jag övergett att hopp om att kunna hitta en tapet jag vill ha, se det blev helvitt istället så nu är vi igång med tapetserandet. När vi gick ut så hade de börjat hoppa igen så jag fick mig några kort. Ska visa det sen, nu ska jag hjälpa till med stökandet på mitt rum. Peace!


När alla andra festar då åker Maja och Paula längskidor.


Fast när alla andra är bakis nu då så har jag bara lite träningsvärk. Vi tog oss en tur på de isiga spåren på vitberget, 1 mil blev det tillslut. Riktigt kul då spåren var som en isbana och det gick assnabbt. Föll också en gång men tror inte jag fick nå men av det, ska kolla efter blåmärken sen. Tagga för vasan nästa år?
Beviset på att vi var ute, väldigt dålig kamera i mörker då jag inte har nån blixt.




Efter solsken kommer regn.

Hihi förlåt Ellen men det är verkligen skitroligt. Även om du inte pratade så mycket den här gången men jag hann upp med kameran i alla fall. Själv tycker jag det är jättejobbigt att prata i sömn, gör det troligtvis varje natt, beror kanske på att jag sover så oroligt som jag gör, eller så sover jag oroligt för att jag pratar i sömn. Vill hur som helst sluta med det . Däremot är det gulligt när andra gör det, som Ellen som gör det varje gång jag är vaken längre än henne i alla fall. Kanske inte feberprataisömn för det är bara creepy!

Vad har vi på tapeten idag då?

Hemma från tapetletandet nu. Och hittade faktiskt två tapeter jag skulle kunna tänka mig. Den första bilden är tagen från internet och de andra från av min mobilkamerna så kvallan är juh som den är. Jag gillar grönt, blommor och det får inte se för mönstrigt ut. Jag har också sagt att jag absolut inte ska ha svart bakgrund men då hittade jag den som finns på bild nummer ett och den blir bara snyggare och snyggare tycker jag. Den är som största delen vet ändå. Tror det skulle bli bra i mitt rum, på väggen mot Erland och Eva som är den lite mindre väggen.

                                     

Hejhoppsan.

Tidigdag idag, slutade klockan 12 och då började jag klockan halv 9 med. Skönt!
Nu ska jag och mamma och kolla på tapeter, nu jävlar ska jag få klart mitt rum. Ska försöka övertala henne att vi ska stanna på Dinsko med. Har hittat ett par asballa skor. Sommarfräscha skor!

When a man talks dirty to a woman, it's sexual harassment. When a woman talks dirty to a man, it's $3.95 a minute.

        


                                 animated gif maker

Okej nu regner det.

Jag ska beställa lite grejer från Barberella, bland annat nån eller några industrials till örat. Det här är alla de har men jag funderar på 3, 6 och/eller 8. Beror lite på vilken längd jag måste ha, ska gå och mäta den nu.

Det är mulet men det har inte börjat regna än.

Aik-Lule ikväll då, ska bli kul. Vet inte vem jag tror kommer dra det längsta strået men ett som är säkert är att Lule vinner över aik i snygghetsligan. En väldigt högt raknad liga internationellt! På listan av Majas topp tre snyggaste slutspelsspelare hittat vi 1 luleåspelare och 2 aikspelare. Varken solna eller karlstad hade någonting att komma med. Så här lyder listan:

1. Karl Fabricius
Han leder inte bara snyggaste i slutspelat utan han tar nog hem titeln som elitseriens snyggaste spelare med. Det var ingen snack om saken, i vanliga fall brukar jag vara lite velig men i detta fall så ligger han långt före konkurrenterna.


2. Pierre-Édouard Bellemare
Skellefteås ögongodis! Det är nånting med leendet tror jag.


3. Johan Forsberg
Han är juh riktigt fashion!



I'm sadistic. I go to the supermarkets to watch mothers lose it and beat the shit out of their kids.






Master of the fucking obvious.

Har sett Burlesque ikväll med Wargen. Före det var vi på Efyran för att se Sara spela, mer om det imorn plus några bilder. Burlesque började bra, gick på tomgång mitten av filmen och jobbade sig uppåt för att avsluta ganska starkt. Lite för mycket sång och dans, gillar inte musikalfilmer som typ Mamma Mia och High school musical ( undantag: sweeney todd). Cam Gigandet var som vanligt awsome! Han förtjänar ett inlägg för sig självt, med massor med bilder! I alla fall så får filmen 5/10 Major, medan Cam får 10/10. Aja nu äre sovdags!

Det sägs att pengar inte är nyckeln till lycka, men jag har alltid tänkt att om man har tillräckligt med pengar så kan man låta göra en nyckel.



Fick frågan idag om vården var någonting jag vill jobba med i framtiden och jag hör mig själv säga: Jaa absolut! Say what!!? Jag ljuger henne rakt upp i ansiktet, jag vill inte slita ut mig inom äldreomsorgen. Kanske funkar nått år när man är ung men jag vill ha min rygg och axlar kvar när jag blir äldre. Känner redan hur det nöter av att lyfta och böja sig, inte för att jag får ont nu men efter att ha gjort det 1000 gånger så kanske det gör det. Plus att mina händer inte tål att jag tvättar dem så ofta jag gör. När jag går från en uppgift till en annan så ska man tvätta händerna så mitt eksem som jag hade när jag var liten börjar dyka upp igen.. Missförstå mig inte, jag trivs faktiskt jättebra, man gör nått nyttigt och det känns bra att känna sig så uppskattat och hjälpsam. Men ändå vem förutom jag skulle göra det för 137 kronor dag? Jobbade 10 timmar idag så det blir 13,7 kronor timmen.


Sen så har jag köpt en almanacka. Ska oyssla lite med den så att den blir lite roligare. Och hudkrämen fick jag av Ellen, om du inte har ändrat dig? Som ett byte mot två cider.Thanks!
Peace out!

De röntgade mitt huvud och hittade ingenting.

Mjau!

Med mig är det inte bra, jag stup nån gång om sänder.


Idag ska man inte testa mitt humör, det är inte lika strålande som igår. Lite stormvarning här för min del. Inte den värsta stormen men kanske 25 m/s iaf. Vet inte vad det beror på. Blev lite gladare när jag fick höra av en äldre på boendet att jag passar perfekt som vårdare och att hon gillade mig så mycket. Naaaaw, pluspoäng till maja!
Och så är de så härliga citatmaskiner!

Every rose has its thorn.

Jobbdags nu, så slänger upp en bild innan jag drar, peace!

I loved her too.

Vill inleda med att ingen ska kommentera youtubenamnet, försök själva att skapa ett konta på youtube i så fall! Det var jag, Ellen, Lisa och Sara som skaffade det för många år sedan, tror det komme upp som förslag efter massa försök, minns nån?
Med det sagt så vill jag att alla ska kolla på klippet, jag blir gråtfärdig när jag ser det. Det är ett klipp från Sons of Anarchy, när man får reda på anledningen varför Tig och Kozik bråkar. Maja smälter!! Ska jag inte gifta mig rikt så ska jag gifta mig med nån från SoA, så det så.
 http://www.youtube.com/user/yackul100


Tig och Opie!

Sen vill jag tillägga att jag är på världens bästa humör idag, ingen kan förändra det, FÖRSÖK! Känns lite obehagligt faktiskt, måste komma ner på jorden.

19, då är du giftasgammal.

Nej det är jag inte. Har fått höra det många gånger nu på Klockarhöjden av de äldre.
Kriterier för att jag ska gifta mig.

1. Ha någon som jag skulle vilja gifta mig med.
Tycker det är ganska viktigt. Om det då är för pengar eller kärlek, ja båda funkar ;) För pengar är lycka och kärlek är lycka. Huvudsaken är juh att man är lycklig. Sen så kan man gifta sig för pengarna och sen ha en annan på sidan av som man är kär i. Då får man båda liksom! Om man inte lyckas hitta en som har pengar och man är kär i.

2. Neä kommer inte på nått mer.

Men om jag skulle gifta mig nu, mot alla odds, så har jag hittat mig en brudbukett, förlovningsring och brudklänning.
Rosa, vad annars?


Klänning från Rosa Clara.

They go houndred mils an hour and they going for the kill.


UFC 128 var som alla andra galor superroliga! Urijah - Eddie och Maurício - Jon var klart de bästa matcherna, Urijah - Eddie snäppet bättre då jag är ett stort fan av Urijah. Synd nu bara att det är mer en en månad kvar till nästa gala. 30 april är det 129 med George St Pierre - Jake Shields som main event. Bara att ladda om, ska inte bli nå svårt.

Lite saker jag anmärkte på under nattens gala.

1. Urijah Fabers pannband.
Även om han kommer att bli galans snyggaste fighter så tycker jag ha ska skippa pannbandet. Vitt svettband som han an har över ögonbrynen, snyggt! Han ser juh mer ut som en tennisspelare än en fighter. Yey!


2. Alla vill tacka Jesus Christ
Seriöst vad har han hjälpt till med?

UFC 128 snyggaste fighter
Den här gången var det ett lätt beslut, Urijah Faber har guldlockarna, kroppen och leendet. Ser snäll och gullig ut, en sötnöt helt enkelt.

See It wouldn't make a difference if that was way before me and you boy.


VILL HA!
- och jag vill ha det nu.

Alla är vänner i en spännande värld.

Okej nu är ufc slut, mer om det sen. Jag har tänkt gå och lägga mig men då börjar Lattjo Lajban. Då har man vart uppe för länge! Är faktiskt inte så trött men sova bör man annars dör man.
Tack och hej för mig!

I can do everything through him who gives me strength.


Sitter i min mysddress har ser UFC 128 som börjar nu! Den första bilden är chockladmoussen från tidigare idag Chockladmousse, jordgubbssås med vanilj, den skulle jag behövt nu med. Helt majastyle efter eget recept. MUMS!
Peace, nu börjar första fighten!

UFC 128

Jag är taggad till max! UFC 128 klockan 3 i natt och maja har ställt väckarklockan. Det kommer bli riktigt intressant. Har tippat på mmanytts pick em utmaning och nedan är nattens main card och de namn jag strukit under är den jag tror vinner. Det kommer bli awsome!

Maruício Rua                                                       Jon Jones



Urijah Faber                                                       Eddie Wineland



Jim Miller                                                            Kamal Shalorus



Nate Marquardt                                                       Dan Miller



Mirko Filipovíc                                                    Brendan Schaub




Du plockade fram alla charmiga sidor samtidigt. Jag hade inte en chans att värja mig.



................

Lisa Miskovsky, Tove Styrke och Sahara Hotnights till Trästocks. Äre det bara jag som spyr över de namnen? Förstår att Sahara Hotnights kommer dra storpublik och det är många som vill se dem men jag är i alla fall inte en av dom. Näe, det är alltid spännande att höra vilka de fixat men inge roligt att behöva bli besviken. Sök på Nour El Refai Raw Comedy Club så kan hon förklara besvikelse bättre.
Men seriöst hur kul är det med en Idol 3:a, lyssna på samma monotona ton och lisa miskovsky. Neä fy, hoppas jag slipper vara kvar i skell i sommar! Annars får jag väl supa till och ha roligt ändå.



Jag har gömt en nyckel men nu minns jag inte vart jag grävt ner den. Vill du följa min skattkarta?



Har just kollat på invägningen till ufc 128 som går av stapeln klockan 3 i natt! Gissa om jag är taggad! La märke till att Eddie Wineland hade awsome tatueringar. Eller de var svåra att missa. Snyggt byggt var det i alla fall, kan inte alla bara se ut såhär?

Aja nu ska jag sluta drömma och ta tag i mig själv. Hade tänk sova lääänge idag, men icket, vaknade kl 7. Och se vad klockan är nu, drygt 10 så det sket sig rejält.  Min familj har dragit till stugan så jag är home alone. Måste städa lite i mina rum. Känns som att jag har tre stycken just nu. Hoppar mellan mitt ordinarie rum, gästrummet och hallen på övervåningen. Då jag gör det orkar jag inte ha någon ordning så det ser hemskt ut! Riktigt jobbigt, är himla less på det så snart blunder jag och pekar på några tapeter så jag får klart i mitt rum nångång. 

Peace. It does not mean to be in a place where there is no trouble, noise, or hard work. It means to be in the midst of those things and still be calm in your heart.







Övning ger färdighet.

okeej, har just färgat ellens ögonfransar, ingen aning om hur det ska göras. Tur att ellen inte får se det heller! Eller det får hon juh göra nu men.. som sagt, övning ger färdighet.

Even heroes have the right to bleed.

Ska väl inte klaga egentligen men jag är sååå trött! Huvudet fungerar inte normalt, är stressad, ont i kroppen och uttråkad. Hinner och orkar inte annat än att sova och jobba och hur kul liv har man då på en skala. Vill hitta på roligt så jag kan tänka på annat, om jag orkar förstås. Men det blir säkert bättre nästa vecka när jag kommer in i det mer. Alla är så snälla och söta så det är ju roligt med.

Kände mig lite mer fashion idag. Lite roligare färger kan tyckas, sen är de väldigt sköna med.

Hockey ikväll, det ser jag framemot, sen händer det nog inte så mycket mer innan jag ska sova.

Gissa fejjan!

okeeej, let's guess!
Who is it?

Man ska bara vara vänner, då kan man både äta kakan och ha den kvar.




Favoritlåtar just nu!

Amy Winehouse - You know I'm no good
Älskar håret, älskar rösten och älskar hennes texter. Måste jag tillägga att jag älskar henne!

Nickelback - If everyone cared, Savin' me, Someday
Myslåtar! Skulle kunna hissa alla Nickelbacks ballader men har valt de tre bästa just nu. If today was your last day och Gotta be somebody ska man inte heller glömma!

Jag brukar säga att små sår och fattiga vänner ska man undvika.


Lämnade stilen hemma idag när jag gick på jobbet. Beige t-tröja, röda chinos och blå foppa som ni kan se. Sminkade mig inte (förutom måla ögonbrynen men det räknas inte) och så satte jag upp håret i en svans, enkelt!
Nu ska jag hjälpa mamsen med att laga mat, eller om jag ska laga den själv, får se när jag går ner. Leifs nachos blir det! Mumma!

I told you, I was trouble. You know that I'm no good.


I couldn't believe it. One minute I was free and the next: More ropes.


Hemma efter en tredje dag på jobbet. Det värker i fötterna och knäna. Känns ungefär som efter en hel kväll dansande på station, de där gångarna men tagit av sig skorna utanför och sen krupit sista biten från bilen till dörren efter man fått skjuts hem. Fattar inte hur vissa kan göra det där i typ 30 år. Jag blev lite rädd när en av veteranerna sa till en lite yngre att jag minns när du kom hit som praktikant. Och det var typ 15 år sen! Fast det är ändå roligt att vara där. Ska ta med mig mina foppatofflor imorn, vet det är skitfult men vad gör man. Hade väldigt fina turkosa byxor i dag också, hade tänk välja en rosa tröja till, det hade blivit snyggt! Fast körde på den mer diskreta stilen och tog en grå tröja, man ska inte sticka ut för mycket i sverige.
 

Vad händer nu då? Har käkat ( Hasse bjöd på pizza till familjen och kycklingsallad till mig, thanks!), och nu tänkte jag se Spirit, får se om jag inte somnar istället. Hockey ikväll sen så sover jag tidigt då jag ska upp 6 imorn med.

Ska göra en lista sen på de bästa disney, pixar och dreamworksfilmerna!

Will you stay awake for me? I don't wanna miss anything.


Okej seriöst, man kan inte vara skapt för att stiga upp klockan 6. Inte jag i alla fall. Fattar inte att jag ska göra det ett tag framöver nu, då måste man juh typ gå och lägga sig, 10! Vilket innehålls fyllt liv jag kommer att få. Ska på jobbet nu klockan 7, tur att pappi börjar då med så jag får skjuts. Kycklingsallad till lunch ser jag framemot!

Ska se om jag hittar en gammal bil datt slänga upp.
Marilyn Monroe får duga.


hej

Hitta fler artister som 8 Steps To PerfectionMyspace Music


Jag har hittat en snygg kille, trevlig, rolig, snäll, charmig, sexig och rik. Synd bara att vi inte kan umgås alla samtidigt.





Amen I, Amen I, I'm alive.


It's too bad, it's stupid, too late, so wrong, so long.

Dags att dra sig ur sängen snart, måste hinna duscha, äta, gå ut med Novak och fixa mig. Jobbigt att jag måste sminka mig och fixa håret inför jobbet. Men jag bara måste. Kanske inte supernoga men foundation, mascara, ögonbrynen och lite smått och gott. Börjar klockan 1 idag  och det tar 35 min +- nån minut att gå på jobbet och ska hinna förbi ica och köpa en sallad till middag. Så hade tänkt börja gå efter 12 nån gång. Neä nu ska jag rulla ur sängen!

En morgontrött Maja!

Jag tror, att brott lönar sig. Bra arbetstider och många resor.


SNYGGINGARNA
Eller de som lyckades ganska bra. Mug shot standard i alla fall. Man får inte ha för höga krav.
 
Paris Hilton: Tycker hon lyckades se ganska fashion ut på sitt mug shot. Kan det bero på att hon blev gripen för rattfylla alt. droginnehav efter en utekväll.


Lindsey Lohan: Vilka två gånger var detta av alla otaliga gånger hon blivit gripen. Men tycker hon såg helt okej ut. Det skulle kunna vara vilken partybild som helst. Föreställ er bara att hon håller armarna runt ett gäng vänner, klockan 2 på natten efter en blöt kväll. Säg cheese!  



Nick Carter: Inte samma utseende som i de gamla Backstreet Boys tiderna. Lite äldre, lite slitnare men än håller han måttet.


Chance Crawford: Sötnosen tog för innehav av marijuana 2010. Hade han sett lite gladare ut hade han fått 5 av 5 Major, nu blir det bara 4 men det är inte fyskam heller.


GRISGUBBARNA
De är medelålders män som lever livet. Ibland så sjabbiga att de växer en knorr i baken. 

Charlie Sheen: Kommentarer överflödiga.


Matthew McConaughey: Greps i sitt hem när han förde oväsen och störde grannarna genom att spela bongotrummor, naken. Kanke en vacker syn för kvinnliga och gaykonstaplar om det var någon där och grep han.


Vince Vaughn: Hittade inte vad han greps för men han ser riktigt packad ut.


MUSIKERNA
Alla är duktiga på musik men vissa blir bättre än andra på mug shots.

Nikki Sixx: Han är tatuerad, dejtar Kat von D och gör massa bra saker för ungdomar. Men snälla skippa frisyren. Lyssna på Life is beautiful med Sixx Am. Speciellt live från toronto, Magi!


Amy Winehouse: Fail, fail och åter fail. Värre kan det inte bli. Om hon hade lyckats bibehålla sin tupering hade jag ändå tycket att något var snyggt men nu hade hon inte ens det. Och att plocka ur nått från det skatboet och sen sniffa det, på scen, kan bara Amy Winehouse komma undan med.


Marshall Mathers Eminem: Hur kan en sån snygg person idag vart så ful för bara några år sedan? För Eminem är snygg, obeskrivligt. Eller det är nått konstigt med hans hår än idag (inte samma fulhetsklass som på bilden) men man kan inte få allt här i livet. Och om han måste ha lite konstigt hår för att se så bra ut i övrigt, jaa I accept that. 



Ozzy Osbourne: Prince of Darkness? Någon som blir rädd? Nån? Inte?


Naked Cowboy: Han ska kandidera för presidentposten 2012. Hade jag vart amerikan hade jag inte röstat på han.


BAD ASS
De är säkert snälla inuti men det ser inte så ut på utsidan.

Curtis Jackson 50 Cent: Han ser arg ut. Som att han vill slå mig, och dig.


Michelle Rodriguez: Rätt cool, rätt bra bild faktiskt. Förutom att det också ser ut som att hon vill döda nån, lite lurig också. Döda nån på ett lurigt sett kanske? 

How the hell did we wind up like this?

VILL HA!
- och jag vill ha det nu.

Att titta på dig är som att äta soppa med gaffel, man får aldrig nog.


Första dagen på Klockarhöjden idag! Ska bli spännande. Ska börja gå dit efter 9 nån gång, börjar klockan 10.

Två bilder på Novak från igår då jag var i stugan. Han sprang och letade bollar hela tiden även om det inte fanns någon.

Lipgloss baby.

Han är juh det sötast jag sett på länge, och så lik pappsen han är!
Den ungen kommer att få brudar när han blir några år äldre!

Heaven's gates won't open up for me. Hurry I'm falling.


Vaknade upp i morse och var stel och hade ont i kroppen, tog för givet att det var från den stenhårda säng jag sovit på i natt i stugan men kom på att det måste juh vara från snowboardåkningen igår, vältränad Maja!
Trots det så har vi kört några mil skoter idag i det finfina vädret. Hälsat på farmor och farfar och sett lite serier på datorn. Hatar att vara utan internet. Känns som att man missar massor även om det bara är för en dag. Så nu när jag fått igen det så måste jag gå igenom alla mina favoriter och ser att jag kanske inte missat så mycker i alla fall. Zuffa, moderbolaget till ufc, har köpt Strikeforce och det var väl det intressantaste.

Alla barnen leker betongarbetare utom Maja det är i henne de naja.


Blev en toppendag i backen idag! Skönt väder och sköna människor, det kan inte blir bättre! Filip var också väldigt duktigt på att grilla hamburgare, tummen upp för dig! Sen så måste jag få säga att jag var grym på skidor, eller så inte. Men kul var det i alla fall, måste absolut göras om. Fick låna ak:s skidor och då lånade han min snowboard. Han var däremot grym på det. Mat - aik - stugan - melodifestivalen ikväll!

         



Åk bättre själv din jävel.

Blir en dag i Klutmarksbacken idag. Ska bli kul!

På den positiva sidan idag.                                 Och den negativa sidan.

Det är finfint väder.                                               Sliten snowboard.
Jag är på bra humör.                                             Hittar inte min mössa.
Melodifestivalen ikväll.                                           Glömt en vante i Åre (se om du hittar den Lisa!).
Och den ska ses i stugan, myys!


Keep the devil from the door. Don't be tempted by the word she says.




Nu bär det av till Ida. Har laddat hem Pocahontas och Mulan så nu blir det disneykväll, myys!
Mor min bjöd mig på Wok & roll idag, biff och bambuskott blev det. Funkade bara bra att äta det utan ris. Tack mamma!

She's all laid up in bed with a broken heart.

                           
Sjukt snygga skor från Christian Louboutin! Vill ha, vill ha, vill ha! Så har nån lite pengar över och vill spendera dem på mig så vet alla vad jag vill ha. Har också en bit av min njure eller lever över om nån skulle vilja göra en byteshandel.
                                                       

Hittade skorna och bilden på http://beccababycake.blogg.se/, en av mina nya favvobloggar. Apskön stil! 

Att fira födelsedagar är sunt. Statistiken visar att de som firar flest födelsedagar också är de som lever längst.



Måste skriva ett grattisinlägg till Anton Eriksson skom fyller 20 idag! Grattis! Du delar denna dag med bland annat Tommy Nilsson som fyller 51 och Johnny Knoxville som fyller 40(!). Jag trodde han var typ 30.  I tidningarna kan vi läsa om en jättetsunami i japan, Håkan Juholt och aiks förlust. Den 11 mars är den 70 dagen på året. Idag är också Minnesdag för terrorismens offer men viktigast av allt så är det Antons födelsedag! Hoppas du får massa kramar, presenter och fika!

  • 20 är också atomnummret på kalcium.
  • Vi har 20 mjölktänder som barn.
  • 20-lappen pryds av Selma Lagerlöf
  • Egypten har landsnummer 20
  • En grupp om 20 av någonting kallas tjog

Jag blir så glad av de här bilderna. De ger mig hopp om att män och kvinnor en dag kommer vara jämnställda.


Krig skapar ett överskott på dubbelsängar.

Laserdome igår med Paula och lite övrigt folk som jag inte känner. Men det var roligt ändå! Vilket träningspass det var. Jag knäckte också, jag skulle vara en awsome soldat! Inget positivt egentligen men ändå.

Jag säger alltid att man inte ska ångra någonting man gjort eller inte gjort för det går inte att göra nånting åt det nu. Försöker leva efter det och ångrar ingenting för vad är meningen med det? Då går man bara runt och mår dåligt över det. Men det närmaste jag kommer att ångra nånting är att jag inte mönstrade och gjorde lumpen. Men än är det inte försent, finns väl nån frivillig kortare utbildning. Tåls att tänka på iaf.

Vilken hjälte! Zachery Boyd trodde han skulle bli hemskickad då han inte hade haft rätt uniform på sig. Men istället blev han befodrad och försvarsminister Robert Gates sa "Varje soldat som ger sig in i strid med talibanerna i rosa boxer-shorts och flip-flops har en speciell form av mod". Sant så sant! Var tydligen ett överraskningsanfall och Zachery låg och sov så då blev det som de blev.


Fartkåt.

Yes det fick jag höra av min körlärare idag. Sen satt jag och pluggade teori när det komme in en tjej som han skulle köra med så jag lyssnade inte på vad de sa. När hon gått frågade han om jag hört vad han sa till henne och jag som inte hört det frågade vad han sagt. "Gå ut till bilen så kommer jag bakom dig, höhö". Tack för att du delade med dig av den informationen! Men han är riktigt rolig att köra med och väldigt duktig med!

Sen så har jag hunnit traska lite på stan och till arbetsförmedlingen. Köpte tyvärr inte nått till dig Julia, hade du sagt till tidigare hade jag sprungit in på lindex ;)



I går vann jag fyra hundra meter häck. Jaså, var ska du plantera den då?


Då jag tycker det är roligt att svara på listor så lägger jag upp en.
Den här var lite blandad och inte för lång så det blir lagom. Är det tråkigt behöver man inte läsa!

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Anton Hysén kom ut ur garderoben, coolt tycker jag!
Vad gjorde du kl 08 imorse:
Sov.
Vad gjorde du för 15 min sedan:
Gav Novak mat tror jag.
Det sista du sa högt:
Då jag är ensam hemma har jag inte sagt ett ord, kanske dags att göra det snart och testa så att rösten fungerar idag med.
Det senaste någon sa till dig:
Pappa sa godnatt igår.
Vad har du druckit idag:
Mjölk.
Vad var det senaste du åt:
Speciallplättar, vet inte ens om man kan kalla det plättar?
Vad var det senaste du köpte:
Rostade mandlar från Ica Maxi.
Vad är det för färg på din ytterdörr:
Röd?
Vad är det för väder hos dig nu:
Blå himel och inte så kallt.
Godaste glassmaken:
Lakris eller Ben & Jerrys cookie dough.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Absolut, kanske inte nått för mig men tydligen finns det de som vart med om det.
Sover du tungt:
Ingen aning?
Drömmer du mardrömmar:
Ibland, fast nu var det längesen. Om inte att få barn räknas som en mardröm?
Trivs du med ditt jobb:
Första dagen på måndag så det återstår att se.
Favoritklädsel:
Svarta tights från Indiska! Och så klarar jag mig inte utan mina sjalar i håret!
Favoritlåt just nu:
Måste kolla min Spotifylista. Jag kommer med Veronica Maggio är bra.
Vad ser du om du tittar till höger:
Soffa, fårskinn, skolkataloger, kudde, lite kläder typ.
Vad gör dig glad just nu:
Dagens planer.
Vad ska du göra härnäst:
Klä på mig för att fara ut och springa.
Höger eller vänsterhänt:
Höger.
Humör just nu:
Otaggad, vill bara krypa ner under täcket igen.
Favoritgodis:
I vanliga fall lakrits och chocklad, annars nu macadamianötter med havssalt (med sjösalt som jag brukar säga bara för att det står seasalt på förpackningen).
Kläder just nu:
T-tröja och shorts.
Sommarplaner?:
Jobb. Och stadsfesten och trästocks skulle vara skoj.
Hur många kuddar sover du med:
En.
Spelar du något instrument:
Kan vissla.
Morgon eller nattmänniska:
Periodvis. Just nu morgon för jag går och lägger min före 24 och vaknar runt 8. 
Vad är viktigast för dig:
Vänner, familjen och att vara frisk. Ganska vanligt svar tror jag.
Är du kittlig:
Nesch! Lyckas du kittla mig är du bra.
Stjärntecken:
Skorpion."Du blir väldigt förtjust över någonting du köper till hemmet i dag eller kanske till en familjemedlem". Det är dagens horoskop för en skorpion, ska på stan idag men har inga planer på att köpa nått till hemmet eller en familjemedlem.
Äckligaste insekten:
Dom där stora småkrypen som är med i King Kong när de är en en grotta, huvva! Annars spindlar med långa ben. Jag får hurvas bara jag tänker på det!
Längtar du mest efter just nu:
Sommarn.


Det skulle vara roligt att gå ut med dig men jag håller på att lära mitt marsvin att joddla.


Komme på att jag inte visat vad jag shoppade i Stockholm så det kommer nu.






Material Girl


Priset på frukt är rimligt idag, jämfört med priset på äpplen i paradisets Eden.


Bilder från morgonpromenaden på Novak
Han skulle absolut ha med sig pinnen in sen så måste gå ner och kolla så att det inte ligger massa flisor överallt. Och så försöker Morris fånga min uppmärksamhet genom  att stånga mig och stryka sig mot mig men han har hållit mig vaken hela natten så det får han inte. Så det slutade med att han satt och slickade på min hand..mysigt.


Du vet att det är en dålig dag då solen går upp i väster.


Jag vill ha ringar, ringar och mer ringar!

You can't give up, looking for a diamond in the rough.


Bytte min industrial igår mot två mindre piercingar. Tydligen var det inge bra att ha den när jag ska börja jobba på Klockarhöjden tyckte min handledare så då får jag väl acceptera det. Funkar juh såhär med. Hon berättade om en vårdtagare som hade slitit ut en ögonbrynspiercing på en kille, skönt! Så det slipper jag helst.

Ja må jag leva, ge mig en spanjor.

Tror vi har ett framtida kärlekspar på gång! Novak var horney och Wilma var bara glad. Söta var de i alla fall i början innan Novve började spåra. Och Wilma är bara för söt, obeskrivligt!
Mötte upp Emelie för en promenad sen så anslöt dig Ellen och tog med sig Novak hem. Vi for på Ica Maxi med Warg och Erik för att sen hänga hos Emelie. Ha det så bra i Spanien! ♥

Du ska låta kamelen stå parkerad hela dagen idag och låta oss vanliga svenskar fira jul i lugn och ro!


Julen har inte riktigt lämnat oss än i vårat hus märkte jag idag. Snögubben står fortfarande på taket ovanför dörren och juläpplerna sitter kvar på ljusstakarna. Men julen är mysig så det gör inte mig något. Och så vill jag bara berätta att jag vågade mig ut idag igen faktiskt, en liten löparrunda blev det igen, kan inte låta bli när det är barmark! Sovdags nu! 

Saknar att baka cupcakes, nån som vill äta upp dem åt mig?


Måste få skryta med min broccoli och morotsmos, supergott, cool färg, nyttigt, godare än potatismos och det bästa av allt, jag kan äta det. MUMS! Sen så har mamma gjort köttfärssås med lite svamp i, väldigt bra det också. Min mamma vet hur man lagar mat. Fast resten av familjen äter pasta till och jag var less på att äta bara grönsallad så det blev majas specialmos.


Antag att en macka alltid faller med smöret neråt, och en katt alltid med fötterna först. Vad händer då om man spänner fast en macka med smöret uppåt på en katts rygg?






Sätter inte en fot utanför dörren.

Blev först en långpromenad med Novak och sen en kortare spring tur på 25 min. Novak går inte att ha med sig om man ska springa för då för man inte springa mycket, han ska lukta, snosa, kissa, kissa igen, och igen.
Men ramlade hela 3 gånger! 2 gånger under promenaden på samma vänster skinka och vänster hand och 1 gång framstupa åt höger. Tror jag ska undvika att gå ut mer idag för att slippa halka igen...

Där låg jag och käkade is!

Det blir tillräckligt med sömn i graven.

Varför ska jag vakna kvart i 8 varje morgon nu förtiden? Till 10 kan jag väl få sova iaf. Men nej Hypnos vill annat, tack. Så nu liggar jag har här bländas av solen som skiner genom fönstret. Ännu en till fin dag. Ska ut och springa en långtur tror jag, det är juh barmark på vissa ställen så det är jätteroligt att löpa igen!

Sen så kollade jag igenom lite bilder, jag har en mapp som heter snyggingar som rullar som skärmsläckare. Och nån (jag satsar mina pengar på Ellen) har lagt till denna bild i den mappen. Vackert, mycket vackert!


Alkohol kan vara människans värsta fiende, men Bibeln säger ju att man ska älska sin fiende.



Har fått grönt ljus från Victor att lägga upp bilderna så här har ni dem. Och nej Victor, bröderna Mattsson var inte nästan nyktra igår. 

Life is beautiful.



Man mår som bara bra när det är sånt här finväder ute. Ligga och sola/sova på balkongen, lyssna på musik, mysa, vasaloppet = lycka. Det är inte mycket som kan sänka mitt humör då. I övrigt så känns det som att det mesta håller på att falla på plats, jobb, ganska frisk, kommit igång med träningen, det är helt enkelt bara bra nu. Fast det läskiga är då att tänka att allting kan ändras väldigt snabbt.
Hunnit med en promenix med Idis med, bär av till henne ikväll också! Vart snabbt tvungen ringa Lisa i Åre med efter att jag läst på aftonbladet om att det vart en lavin och att de söker efter människor i snön, men hon var ovetande om det. Hade du inte svarat hade jag fått panik!


Sen en sista bild bara för att jag gillar min katt så mycket, mer en många människor faktiskt.
För Morris lyssnar alltid, är väldigt duktig på att hålla hemligheter, är mjuk och kelig, inte pinsam att vakna upp bredvid, avbryter mig inte, bryr sig inte om jag är osmiknad eller går i mina fulaste kläder, han tjatar inte eller väcker mig tidigt på morgonen. Han behöver bara mat, vatten och massa kärlek. Och så ligger han bredvid mig och snarkar just nu så då är det omöjligt att inte tycka om han.

Om Gud är med oss, vem är då emot oss?

Jörgen Brink vann Vasaloppet! Wiiho, grattis till han!

Nu taggar jag för nästa år, vem får jag med mig?

Att komma försent till en fest är som att hoppa på en karusell i full fart.


Fullfart framåt var det igår. Alltid lika trevliga människor och en stark konkurrent till att blli nya station. Blev ingen utgång heller, for därifrån klockan ett så kändes onödigt att fara ut. Finns juh inget roligt ställe att gå på heller. Nån hade gömt min sko också så jag hittade den inte när vi skulle fara. Vill tacka alla snälla som engagerade sig sökandet och ett speciellt tack till min räddare som hittade skon uppe på gardinstången. 

Och som vanligt levererade mattssonbröderna mest! Oddsen är ganska låga på dem vad gäller sånt.
Filip på dass. Har en bild på Victor med men vet inte om jag vågar lägga upp den.
                            

It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now.


Party time! Är riktigt, riktigt taggad faktiskt! Så det så!  Det är juh sånna här kvällar som brukar sluta så bra.. Men jag ska skärpa mig och vara mogen att kunna inse när enough is enough.


S T U P I D = Smart Talented Unique Person In Demand.





They can't scare me, if I scare them first.

Vart på stan idag med min äldre systeryster och shoppat lite, ska lägga upp det snart. Lägger upp en bild på halsband som jag önskar att jag inhandlat istället. Steg upp redan kl 9 och Julia var här före klockan 10 sen drog vi på stan. Alltid mysigt! ♥


Don't be a drag. Just be a queen.

Har träffat min babe Paula idag på första gången på en månad, nu snackar vi brown suger! Blev en heldag som började på stan, fortsattehem till Paula men innan vi tog oss in så var vi tvungen att ta en omväg förbi rönnskär och hämta nyckel för att en viss person glömt nyckeln hem. Bjöds på tacos i deras nyrenoverade kök, asfräscht! Sen hem till mig där vi sett ufc, massa klipp på kissie och sjuka billder på epicfail.com. En riktigt mysig kväll vill säga!
                
En bild från studentveckan på Albin, jag och Paula, en av de roligaste festerna jag vart på. Gud så sköna kläder att festa i! Förutom att jag hade lindat boobsen för att dölja den, mindre bekvämt. Men i så fall hade jag fått manboobs och det är mindre snyggt. 

Hej bits hunden? Nej den sticks, det är en spets.





Väcktes av min spanjor i dag. Alltid ett lika trevligt uppvaknande. Nu vill han gå ut och gå en promenad så ska ta och göra det.  Jag klagar inte i detta fina väder, det är en annan sak när det är 25 minus, då vill varken jag eller han ut.

You know I'd do anything for you.




Måste välkomna Paula hem från Thailand. Har saknat dig ♥ Vill höra om allt som har hänt! Sen har jag många gånger tänkt att, ja det måste jag berätta för Paula, men då har det inte gått, vi har lite att catch up!
Välkommen hem babe!

En kvinna utan en man är som en fisk utan cykel.



Finfin väder idag! Fast det blåser men man kan inte få allt här i livet. Har pluggat teori, vart på stan, missat skidvm och nu ska jag hjälpa till med maten. Träffade Ida på stan, längesen man såg dig! Stog och tog ut pengar, blev lite disträ och tog ut för lite, tog ut en gång till, bildades en liten kö och jag blev inte stressad alls. Sen när jag skulle stoppa ner pengarna i börsen tappade jag en hundring som vinden tog och jag var tvungen springa efter den som en annan galning. Fick tag på den tillslut med ett ordentligt stamp! Hade till och med en liten hejarklack bestående av en cyklist.

I'm fitter, I'm stronger, I'm better looking. So what the fuck is he's gonna do?


Såg klart UFC 127 igår och taggar redan om till 19 mars då det är UFC 128! Men så länge behöver jag inte vänta på lite kampsport igen utan redan i natt är det Fight night med Diego Sanchez och Martin Kampmann som main event, jippi!

Såg några saker som är värt att anmärka på också!

1. Ebersoles kalsonger
Första grejen var under invägningen redan. Allvarligt vad hade han för kalsonger. Inte konstigt att alla började skratta. De är inte bara små, de var en spännande färg också. Sen inför matchen hade han rakat en pil på brösten, classy!

                              

2. BJ Penns namn
Eller smeknamn rättare sagt. Jay Dee Penn heter han egentligen. Men seriöst BJ, det är juh i samma klass som att heta Brad Pitt.

3. George kladdar på domaren
Om man får vaselin på fingrarna efter att ha rört sig i ansiktet före matchen och domaren säger åt dig att så får du inte göra, vart hade du torkat av dig då? Inte på domaren i alla fall. Men det tyckte George Sotiropoulos var en bra idé och drog händerna över hans tröja.

4. Bispings smeknamn
De flesta fighters har juh smeknamn och vissa är ganska passande och bra. Men när Bruce Buffer introducerade Michael "The Count" Bisping så började jag fundera om det kunde stämma. Det lät som om att han sa "The Cunt" och inte "Greven" som "The Count" betyder. Men efter att ha googlat så insåg jag mitt fel, men vem skulle vilja ha det som sitt smeknamn liksom?

UFC 127 snyggaste fighter
Det var en svår nöt att knäcka för ingen var en riktig skönhet denna gång. (Ingen Thiago Alves). Men första platsen går till Jon Fitch. Tror jag är ensam om att tycka det men han har sina bra sidor.  Rufsigt hår, skägg och bara allmänt söt!
Hans sämre och bättre sida.

Ska vi ta en cigg däruppe?

Lite vasaloppsuppdate nu!

Första bilden sitter jag och väntar i Risberg efter cirka 3 mil på att Ellen och Pappa ska anlända, finväder hade vi!
Om nån undrar över rubriken så har jag citerat en sliten krigare/skidåkare som i Hökberg (7 mil) ropade till sin kompis på sidan av spåret och meddelade att han ville ha en cigg, i det sammanhanget tycker jag det var väldigt roligt.


Evertsberg efter 48 kilometer.


Håll koll på åkaren som pilen pekar på, syns kanske inte så bra vad som händer så jag ska förklara. Han kom lite sent till start och har åkt från parkeringen mot starten. han stannar upp och upptäcker att starten går och han hamnar mitt i tjurrusningen. Han blev en stoppkloss där han stod, felvänd i spåret, lyckat!


Här sitter jag och dricker te, myser och gör peacetecknet i min favorittröja.




 

Idag har jag hunnit med lite dittan och dattan. Vaknade tidigt, kvart i 8! Sprang, städade lite och klockan 1 så träffade jag Monica på Klockarhöjden. Den 14 mars börjar jag där, jippi! Ålderdomshem för de som inte vet vad det är. Hon påpekade att piercingen jag har i örat kunde bli ett problem och min hjärta höll på att stanna, aldrig att jag tar ut det för 2500 i månaden! Men det gick bra om jag bytte ut staven mot två mindre enskilda ploppar. Så okej då, det kan jag göra. 

Vare sig stenen slår mot ägget, eller ägget mot stenen, är det dock ägget som går i bitar.




Lyckat! Skulle ställa in äggpaketet igen och så ser jag att ägget rullar över bänken, jag springer,men missar..

Dream as if you'll live forever, and live as if you'll die tomorrow.



No matter what you think, I always be around.

Heeeemma! OYES!
Fast har inte längtat hem värst mycket vilket är ovanligt, börjar kanske mogna lite, BRA!
Har shoppat ganska mycket, eller det har gått mycket pengar iaf, som jag är sugen på att visa. Får bli senare.

Nu ropar pappa på mat, tacos. Jag höll nästan på att förlora ett finger när jag skar tomat, mamma råkade stöta till min armbåge och det var nära att jag träffade fingret med den vassaste kniven i lådan (som mig då ;D). I så fall så hade jag fått joina handikapplaget i Tipsrunda tillsammans med Tommy som sprängde bort ett finger, Björn som har två fingrar stelopererade och Lars som slet bort halva lillfingret i en skidolycka efter skotern i vårstuga!

Sen blire det att se hockey och så har jag funderat på att springa, får se hur det blir med det. Ska även se UFC 127 som jag missade i lördags för att de hade sämst kanaler i Sälen. Har taggat sen dess! Tycker det låter som en jättemysig kväll för min del.
Hade tänkt lägga upp en poster på ufc 127 men komme på att om jag googlar på det så är chansen stor att jag avslöjar det i förväg, puh! 1-0 till maja!

För bli denna grymma spark från Anthony Pettis istället. I slutet av sista ronden på sista wec. Killen är awsome!


Road salt.

Nu lämnar vi snart Söderhamn för att ta oss hemåt! 50 mil nått så då är jag väl hemma om några timmar. Min rumpa klarar snart inte mer bilåkande.

RSS 2.0