Peppar peppar ta i trä.

Kraschar planet ikväll så dör jag i alla fall med humöret på topp. Det är fint väder, jag har jobb, pigg och underbara personer runt omkring mig. All kärlek till er!  




See you later, bitches!

Done, finito, klar! Bara kvar att stänga igen väskan och jag är påväg, om några timmar alltså. Jobbar till klockan 18 sen kan jag börja tagga ännu mer. Det är fullt fart framåt just nu, kan inte sitta still! Mamma frågade om jag skulle ha kaffe igår men Julia tyckte inte jag behövde nått.


I deserve to be this good don't you bring me down. There is so much more to life than this. I just cannot say it straight to your face.



Fricking out! Stressad, taggad, virrig, trött, jaa allt på samma gång, ingen bra kombination. Kommer glömma nånting, förhoppningsvis inte biljetten eller passet. Och vad sitter jag vid datorn för? Ska packa klart nu, ladda in lite musik på mobilen, jobba imorn, sen bär det av till Turkiet och Marmaris en vecka! Yey! 




I only miss you when you call. So please don’t pick up the phone again.





En sann gentleman är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli.


Grymt härlig springtur! Tänkte löpa mobackenbroarna så jag började springa över mobackendammen och lundsidan, när jag kommer fram till lejonströmsbron var den såklart avstängd. Valde mellan att springa samma väg tillbaka eller springa till parkbron. Då det är så tråkigt att springa samma väg så valde jag att springa in till stan. Var sol och fint så det var myspys! Hade med mig gpsen och hela den rundan blev 9.5 km.

Det var hur mycket sniglar på vägen. De första jag hittade hjälpte jag över till andra sidan men sen slutade jagräknadem vid 10. Såg sammanlagt kanske 40 stycken.
 
Han/hon har inte haft lika tur :(


It’s been along time but I’m back in town. But this time I’m not leaving without you.


Vart som lite sugen på att löpa lite, så blir nog en runda efter att jag vilat maten lite. Ellen gjorde en mumsig kycklingtacos. Annars vad har hänt idag? Jo jag har jobbat. Just ja, jag har hängt lite med min homie Brolle också. Förra gången han vart in skrev jag att jag skulle komma på nått klyftigare att säga, idag blev det ett hej och hej då. Originellt?


Don’t say I don’t miss the way we were. I thought nothing could tear us apart.


Har fotat förödelsen efter de senaste dagarnas stormväder. En kruka med påskliljor och en stor tall vid älven. Kollad in tallen lite närmare under en promenade med novak och det var uppslitet en stor del av rötterna. Riktigt grönt och fint har det blivit med, synd bara att man jobbar om dagarna.



Nöter Pixie Lott-Can't make this over, Elvis-In the ghetto, Musiqq-Dance with somebody och The Streets-Going through hell. Bra skit!


There’s like there’s this sponge inside of me, and it’s sucking up all my tolerance, energy, and drive.

 
Några riktigt skarpa bilder från klutmark igår. Alltid lika roligt folk! Kvällen fortsatte sedan på olles och sist max. Var hemma halv 5, vaknade runt 9, jippi! Fast känner mig pigg och kry, smällen får man kanske ta imorgon.
Ska till Lisa om ett tag, blir ball!




At the end of the tunnel, there is always light. It just might be a train. Is it?



You want another chance to try again, but I can’t make this over. And now I’ll follow my heart, you’re out of my life.





Alla högflygande fåglar måste landa någon gång.

Fortsätter med några fler bilder från mors dator. Jobb om en timme sen blire det massa roligheter ikväll!



Do I look like I give a shit? No, no, I’m not trying to be a dick, I’m just genuinely confused as to why you think I’m a good person to talk to right now.



Har lånat mammas dator idag då Ellen fått låna min till jobbet. Så tänkte passa på att lägga ut massa random bilder som jag annars inte har. Observera det korta håret på några av bildern.
















Är vagnen ute och går med dig.

Lugn jobbar vecka i veckan. 11-16, ledig idag men jobbar på lördag istället då. De ringde från vikariepoolen och ville att jag skulle hoppa in 17-22 på klockarhöjden och det var väldigt välkommet. Alltid roligt att varva mellan två jobb.
Hade vak så satt på en stol i två timmar.

Lyckades få ihop en grym kombination av kläder också. Turkosa byxor och mintgrön tröja.

Let me get this straight nobody got any tattoos, nobody bit anybody’s face…and the cops just gave us a warning? Shit, we are getting old.





i suggest we treat our relationship as if it was a crashed computer,and restore it to the last point we both agreed it worked.




Du kan vara ett underlägg.

Eurovisionkväll med tacos (dålig fantasi) och fina vänner! Lite ledsamt att det är över nu, det är juh så jävulskt roligt! Men men, får vänta ett år till. Saade var grym!


Robin dukade, Lisa stekte köttfärs, Ellen plockade fram saker, Jag hackade grönsakerna och Sara hon.. hällde upp chipsen.


Det man förlorar vinner en annan. Men du är inget pris.



Ikväll är det final i Eurovision Song Contest och jag är taggad ut i tånaglarna! Kommer bli en awsome kväll hemma hos Lisa! PEACE!

I’m going out in the world to save our planet. And I ain’t comin back until she’s saved.


Eurovision Song Contest 2011! En helig stud för mig. Ungefär som Kalle Anka på julafton,jag kan inte missa det.
Mina tre favorit bidrag denna semifinal nedan. Längtar till torsdag för då är mitt absoluta favoritbidrag, kan inte vänta! Längtar ännu mer till på lördag då vi ska mysa med mat och eurovision hos Lisa♥. Hoppas jag bara tar mig igenom denna vecka, inge roligt att jobba med feber men vad gör man inte för pengar.

Serbien Nina Caroban


Finland Paradise Oskar Da da dam


Azerbaijan Ell & Nick Running Scared

Jag förklarar krig mot...

Blir en lång jobbarvecka i veckan. Heldag imorn och på torsdag, andra dagarna 11-18 som det ser ut just nu och så ville Ingrid vara ledig lördag så jag jobbar för henne då. Blir bra! Ska ut snart att spela land och rike på mobackenskolan, awsome! Snast jag spelade det var i 5 tror jag. Eller bara Emelie svarar i telefonen snart, blir svårt att spela själv!


Dehydration, headache, nausea and shame.

Två bilder från gårdagen. Alltid lika roligt när man är med skojiga personer! Bar ut på olles sen och komme inte hem förrän före klockan 5. Ganska trött nu då jag inte kan sova ut efter jag druckit, vaknade före 10 så blev inte så mycket sömn. Så därför har jag tänkt runda av dagen snart. Godnatt.

When you came in the air went out.

Då Julia fyllt år bjöd farmor och farfar på fika på Stigs. Riktigt mysigt i detta fina väder. Blev lite mjukglass för mig och nedan är farfars kaka. Såg juh god ut.



That's the reason why sometimes I'm feeling under, the reason why sometimes I'm feeling down.


Jobbdags, 9-2. Takdag på Jernbolaget, tror det blir mycket att göra så jag är taggad! Vi bjuder på korv till alla och tablettaskar till barnen så kom och hälsa på vetja. Sen så är jag allmänt glad, tror det blir en bra dag idag.

Varför går jag rakt i fällan då den är så tydligt utmärkt?


Myspys på bryggan i stan igår kväll med Lisa och Ellen. Underbart att äntligen få träffa Lisa igen♥. Några filtar höll oss varma ett tag och så hade jag en kortlek med mig. Tror Ida och Emelie kan gissa vad vi gjorde med korten, en gammal klassiker från när vi var yngre!


I´m playing with fire, playing with you.

Denna konversation utspelade sig idag mellan mig och sveriges snyggaste man. Han: "Det här är redan klart" Jag: "Jo Svenne kom och sa det". Nästa gång måste jag verkligen komma på nått klyftigare att säga. Senast var det nått om att man skulle dra vagnen istället för att skjuta på den. Det var Brolle som var in på Jernbolaget igen!




Sen så var sotaren här i morse så jag passa de på att följa med upp på taket och kolla på utsikten. Men borde göra ett soldäck där, fatta grymt. Ska föreslå den idéen för papi.

Genom att vara smart kan man komma långt, genom att spela dum kan man komma längre.




En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket.


Slog igång datorn och ser att jag har fått mig en ny bakgrundsbild. Charlie Hunnam har blivit utbytt mot denna sötnos! Kanske dags att skaffa sig ett nytt husdjur.

Jesus…I’m like a drumstick made of shame.

Var ufc 129 på lördag natt och som jag hade taggat! Synd då bara att tvådagars tog ut sin rätt och jag somnade just före det skulle börja. Såg ikapp det igår istället. Odålig gala! Sjukaste var nog Mark Hominicks bula på pannan! Gjorde ett litet snabbt och kort hopklipp av den här nedan.
1. Mark Hominicks bula.

Och två bilder.


2. Randy Couture får vakteskort.
Sen så tycker jag alltid att det är lika roligt när de under ingången har med sig massa vakter. Till exempel bilden nedanför, jämför han med Randy Couture. Vem ser att behöva skydda vem? Lillkillen ser juh livrädd ut!


Galans snyggaste fighter
Ibland är det lätt och ibland inte. Denna gång stod det mellan två personer så var lite bortskämd med snygga fighters. Händer inte varje dag. Det stod mellan Jake Ellenberger och Ben Henderson. Valet föll tillslut på Ben då hans tatueringar gav honom segern. Och Maja och tattoos alltså!! Jättesöt är han!

Hans ryggtatuering är ganska ny därför fanns det inga bilder på den så det fick lov att bli två snygga skärmklipp.

Du ror med alla åror.

Har jobbat på jernbolaget 11-4 sen drog jag på Klockarhöjden och fixade vikariat, så ska bli inskriven sen är det tänkt att jag ska hoppa in om jag kan nån gång. Tog med mig Novak i bilen så vi for på Erikslid för en promenad i skogen. Apmysigt!

Jag vet och jag får promenera vart annars jag vill också. 

Jag tänkte hjälpa Novak men han bara sprang över på trädet, fram och tillbaka, utan problem!

I will get up off this floor when I’m good and ready, and not a goddamn moment before that.






Mina nya stövlar, nu i rätt storlek.

Feeling no pain, feeling no pain. Yeah, my body ain’t buying this.




Har hinnit med att ser preliminary fighterna på ufc 129 och sparar resten till ikväll. Sen så har jag vart på solbacken och inhandlat ett par stövlar och en spegel. Me like! När jag kom hem och skulle visa dem för ellen känner jag att något inte stämmer, då har jag fått med mig två högerskor och en 38 och en 37. Var bara att vända om igen, gjorde kanske inte så mycket för då fick jag se den söte kassören en gång till ;)

Today, “personal space” means anything I fucking want it to, and you’re invading the shit out of it.





Jag kan inte springa fortare än vad bilen går.

Pigg tjej efter tvådagars i helgen. Eller faktiskt så är jag det. Inte lika sliten som jag hade räknat med i alla fall. Vaknade klockan 8, en timma senare än vad jag brukar en dag efter jag har intagit alkohol.
Sen en glad ak, hade skitroligt igår!

RSS 2.0