Flying under the radar.

Jag har en mapp med snyggingar som rullar som skärmsläckare på min dator. Tänkte ( i brist på annat ) börja presentera snyggingarna i den mappen.

Först ut : CAM GIGANDET
Anledningen till varför jag ser Never back down om och om igen. Och anledningen till varför jag ens såg Burlesque.
Anledningen till varför jag kämpar på med OC för att komma till säsong 3 där han är med. The world is getting to be such a dangerous place, a man is lucky to get out of it alive


Nattens skräckupplevelse! Vaknade och av någon anledning så kände jag på min dermal och insåg att halva var uppe!
Hälen på plattan som ligger under huden har hoppat upp. Tog mig samman, och tryckte dit den igen.
Har ett minne av att jag kan de kommit åt den i sömnen..

Före                                                                        Efter

He is a bad boy with a tainted heart and even I know this ain't smart.
Your heart just breaks, that's all. But you can't judge, or point fingers. You just have to be lucky enough to find someone who appreciates youEfter en rolig födelsedagsfest igår och en snygg Daniel Adams Ray på Mollys så blev det Ufc 137 klocken 03.00. Några riktigt sega matcher bjöds det på där 7 av 10 gick till domslut. Då jag redan var ritkigt trött blev det ännu mer tröttsamt. Fast måste poängtera att det aldrig är dåligt även om det är lite segt.
De enda matcherna som levererade var prelims live på spike, Bart Palaszewski - Tyson Griffin och  Dennis Siver - Donald Cerrone.
Galans Snyggaste fighter, Donald Cerrone! Yeeha Cowboy.

I could not find you so i bought 6 new friends, sadly 3 are dead.
Cats can have kittens in the oven, but that don't make it bisquits.Livet är som ett timmglas, ibland måste man vända det upp och ner.


Tre pics från gårdagen, togs inte så många.

Kära farmor, min stora idol! Och världsbästa Lisa & Sara.


Gofika, observera det strykbordet som fick användas som fikabord.


Vilken skönhet på morgonkvisten..

Happy Birthday to me!

Snart är födelsedagen slut. Har vart jättebra och jag tackar för alla gratulationer. Man borde fira varje månad eller bara vara mer snälla mot varanda i vanliga fall. Ett sms kan lysa upp min dag.
Lite synd att jag jobbar hela dagen, skulle velat vara ledig och spenderat den med Ellen.
Bilder och sånt kommer senare för nu ska jag sova. Kärlek till alla som vill ha! 

Happybirthday to me, soon.

Att fylla år för mig är en av höjdpunkterna på året. Och jag vill att det ska firas i massor. Synd bara att det är bara jag som känner så oftast. Om jag skulle få bestämma (när jag blir president över mitt egna land (Majaville, Majaland?) eller Gud) så skulle det vara ett flerdagars firande som skulle starta dagen före med att pynta med flaggor, ljus, blommor och serpentiner. Baka och laga massa god mat. Familj och vänner skulle vara med och gå på de små rosa molnen med mig. Sen skulle kvällen avslutas med att spel och sånna roligheter. Alla skulle gå hem efter klockan 24.00 efter att man firat att nu är det födelsedag. På morgonen ska man väckas av att familjen sjunger och kommer in med fika på sängen. Resten av dagen ska man göra roliga saker som att gå en långpromenad, bada och sen förbereda för kvällen då släkt kommer för att fika och äta mat. Resterande dagar ska gå i samma stil och avslutas lördag med en brakafest för vänner. Varför är itne alla lika taggade som jag? En födelsedag är väl någonting stort att fira. Utan den dagen skulle man inte finnas och då ja, finns man inte. Neä några dagar per år kan man väl lägga manken! Mer födelsedagsfirande åt folket skulle vara min stora valfråga.

  

4. You smile just by hearing his/her name.

Jag har tydligen sagt att jag ska jobba imorn, just nu känns det inte riktigt så. Sen kan jag inte sova, gissar att det är en sjuksak för mig. Då ligger jag och vänder och vrider och vänder och vrider på mig. Sen vänder jag på mig lite till innan jag somnar in till massa mardrömmar och hallucinationer. Yeaj, jag ser framemot att somna.. Såå goodnight folks.


Snälla nån?


3. You feel sometimes a little insecure when you're with him/her.


Stackarna sjuka lilla Maja. Är det ingen som tycker synd om mig.. Eller börjar må bättre nu faktiskt, kanske kan pallra mig till jobbet imorgon. Det är juh dan före dan före dopparedan idag! Eller i alla fall dan före dan före min födelsedag! Så känns bra att vara på bättringsvägen.
Har lite ärenden jag måste hinna med också. Hemlig ärenden.

2. You can read SMS from the person again and again.

Vad händer i världen? Naa inte mycket i min värld just för tillfället iaf. Just vart ute på en prom med Ellen och Novak. Vaknade halv 2 idag...Inte mycket att göra åt det då jag inte har en inbyggd väckarklocka. Hade ont i halsen, tror förkylningen håller på att smyga sig på.

När jag har för mycket tid över på jobbet.

1. You feel jealous when you see the person with someone else.

Lite shooopping idag. Min lediga dag så jag har vrt runt lite på stan och på solbacken.
Trosor & BH, korsring och även en klicker och hundgodis till Novak.10 proof that you are in love.

Hihi, tack Sara för att du visade mig denna underbara kissemisse!


Det gäller att fylla sina dagar med liv, inte bara sitt liv med dagar.


Inte vad jag satsat på dig i alla fall. Mått riktigt risigt hela dagen. Så funderar på att stänga ner butiken för dagen och gå och sova. Eller spela lite sims, har inte bestämt mig än. Måste få tacka vänner som får mig på bättre humör idag. Sånna är sällsynta och ska hållas hårt i för de växer inte på träd.  

You have to hate to lose more then you love to win.


En miljon nollor, tillsammans kan de aldrig bli en.


Min vän har ett dilemma
För vägarna är två
Ska han svälja sin stolthet vara trevlig och gå
Eller sätta hårt mot hårt som innebär att avfyra stål
Han har levt många hundår varav fem inlåst
Han säger nu ska de statueras exempel
Han är så sjukt trött på att bli spottad på
Nio månader tar livet att bli till
Men blott en tiondel sekund slocknar de på


Även solen har sina fläckar.

Jag har tvekat länge men här kommer bilderna, AvatarMaja, Shar Pei-Maja. Ja vad säger man.
Mitt "lätt" sönderbrända ansikte i Turkiet i år.
Nej jag är inte vindögd. Lisa och Ellen var snälla och fixade en salva från spakillen som han sa skulle hjälpa.
En av den läskigaste händelsen i mitt liv. Trodde helt seriöst att jag skulle bli fucked up i ansiket för alltid.
Kommer dröja innan jag vågar åka utomlands och utsätta mig för sol igen. Och aldrig mer solarium. Bränner man sig en gång öker chanserna för hudcancer. Undrar hur jag ligger till just nu. Nej jag är rädd för att åka på solsemester och utsätta mitt ansikte för nånting sånt här igen. Sorgligt men sant.
Med en Mark Hommenick-bula i pannan. Vätskefylld panna. Najs!
Och Ellens ansiktsuttryck när hon sa att det skulle bli bra sa någonting helt annat. Jag kunde se på henne att att det var riktigt illa och att hon inte talade hela sanningen.

Sova bör man annars dör man.


Mina öron, förlååååt, jag veet, det är kanske inte så jätteintressant men jag tycker det och har alltid nya planer för vad jag vill göra! Sååå, detta är planen!
Håller på att töja ena av mina conch. Den heter så den som är tagen i innerörat. Började med en 1,2 mm stav, gick över till 1,6 mm stav och nu har jag tejpat staven så det är uppe i cirka 2 mm. Det vita som syns är tejp, så ni vet.
När jag är uppe i cirka 4-5 mm ska jag sätta in en tunnel så man ser rakt igenom. Kommer ta cirka 4 månader för man ska inet töja mer än 1 mm per månad för att det ska bli bra.
Inte det skönaste kan jag lova. Kan inte prata i telefon, kramas eller sova på den sidan. Så ring inte, krama mig inte. Men sova bör man, för ja.. annars dör man.
Sen har jag mer planer för mitt högra öra men det är hemlis än så länge.

Learn from your mistakes and you are not the same person who made ​​them.


Make It Happen. Tycker Victor var riktigt söt på sista bilden.

Vad har hänt i helgen då, ganska mycket faktiskt och inte en droppe alkohol. Fredag spenderades med Warg, Kalv och Eken i Medle där Kalv skruvade i sitt Snöfordon.
Lördag var det jobb. Jag for på biblioteket och hyrde mina fyra favorit böcker sen gymmade jag på Friskvårds. Att jag vart så negg tidigare mot att gymma, älskar det! På kvällen hängde jag med Lisa och vi hälsade på hos AE där det var lite party. Jag och Lisa skulle nämligen se Meteoritfall från falkträskberget hade vi tänkt. Jorden passerar tydligen varje år mellen 8-10 oktober genom en meteors svans och då kan man få se massa "stjärnfall".
Då min idé blev sågad från ganska många håll så började jag också tvivla på min idé. Det var monligt och då jag och Lisa parkerade på Falkträskbadet (vi blev sena och hann inte upp på berget) så hade jag inte så höga förväntningar. Men shi fick ni! Efter ett tag började det spricka upp och norrsken färgade molnen gröna. Efter ytterligare en stund fick vi se den första meteoriten och sammanlagt såg jag 8-10 stycken! Coolaste var klart en liten eldboll med svans som flög just ovanför träden, går inte att beskriva men det var ett av det coolaste och märkligaste jag sett i mitt liv!
Hämtade upp Eken, AE och Sälen och skjutsa hem de sen avslutades natten med UFC 136, awsome gala! Gick och la mig klockan halv 7 på morgonen.
Var lite sådär lagom trött dagen efter men tog mig ändå igenom ett corepass på söndagen.

Anderson Silva, I beat you, you leave the division. You beat me, I leave the UFC.

Chael Sonnen utmanar Anderson Silva efter att ha piskat Brian Stann i en och en halv rond!
Jag älskar Chael Sonnen!


A dumb blonde, a smart blonde and the tooth fairy were walking down the street. There was a houndred dollar bill on the ground. Who picked it up? The dumb blonde, the other two don't exist.

Sorry for the things that I did not say. Like how you are the best thing in my world.Lördag! Partydag! Fast inte för mig, nejnej. Jag, Lisa och Papi ska upp på Falkträskberget och kolla på meteorfall ikväll. Så klockan 23 vet ni vart ni hittar mig. Sen ufc 136 i natt, sick card, bara så att ni vet fast jag vet att ni inte bryr er om ni vet det eller inte. Tjao rymden här kommer jag!

I would lie if i said i'm over you.


So far away from knowing where I am going. I am trying hard to find out who I am.Stäng in din syster och din hund i bilen och se vem som är gladast att se dig efter en timme.RSS 2.0