Never mind, I'll find someone like you. I wish nothing but the best for you too.Sitter på balkongen med datorn, myser och lyssnar på musik. Behöver en paus så jag tar mig en.
Sue me!

I det lugnaste vatten vilar de fulaste fiskarna.


New in! Kunde inte bara välja en så det blev båda.

I'm a space bound rocketship and your heart's the moon.

.


Ruth 1:17
"Where you die I will die, and there will I be buried. May the Lord do so to me and more also if anything but death parts me from you."

Ellen 


And to face all of the undoings. Still isn't more than I can bear.
Jag känner mig som en mamma som inte kan inse att ens barn inte är så sött egentligen. För för mig är Novak den vackraste och finaste hund i  världen. Men jag förstår ändå att han kanske inte skulle vinna någon skönhetstävling.

Bra start på dagen då han vaknar av att han hoppar upp i sängen och vill mysa!

Perhaps I'm living a dream, someone else's dream. Not mine.


Ny halsduk och ring. Rosa, såklart som Petter skulle ha sagt.
Sen så har jag bytt nagellack till ett genomskinligt med glitter, halvnytt det.

Har jag bara vart och shoppat idag? Nej nej. Jag och Lisa startade dagen med att plaska runt på Edda. 15 min lek, 1 timmes simning, 10 min bubbelpool. Sen fick lisa den briljanta idéen att vi skulle gå runt på gymmen i stan och kolla runt lite. Blev väldigt sugen på det nya 24/7 men då har de bara årskort. Och vem vet vart jag är om 1 månad ellen ännu mindre 1 år.

I'm not gonna help you, this is hilarious.Inhandlat två nya nagellack. Från Ica Maxi. De håller riktigt bra faktiskt. Nymålat så det är lite utanför. Och väldigt nöjd med färgerna, mossgrönt och glitter, wihoo!

The truth will set you free. But first, it will piss you off.


Jag sväljer min stolthet. Är trevlig, men går.


You tell me that you need me. Then you go and cut me down.Ser ni likheterna?Jag vet då men jag ska heja på i vinter.

Demonstrerar kvällens löparrunda i bilder.
Yes, det är Jernbolagets lastbil.

Det gick inte riktigt som han hade tänkt där..


But I never meant to hurt you. I know it's time that I learn to treat the people I love like I wanna be loved. This is a lesson learnt and I hate that I let you down.

Ärlighet varar inte alltid längst.

Bussresa till Bullmark med Medle igår. Sista matchen för grabbarna slutade med förlust 8-3 eller nått. Roligt hade jag ändå! Jag och Ellen hängde med som hejarklack och jag tycker vi gjorde ett ganska bra jobb. Killarna med som startade riktigt bra med 0-1 men som sen inte orkade hela matchen. Men som läget i laget såg ut så... En med astma, en med skadad/bruten(?) arm, en väldigt bakis, en med ont i fötterna, en som aldrig spelat fotboll och en som inte spelat på 10 år.

Förfesta med Pokémon!

Reglerna är enkla och finns här nedan. Man dricker när någon av nedanstående punkter uppfylls. Ett avsnitt pokémon finns längst ner, så det är bara att börja spela. Lets party!
 
Visst får han skylla sig själv?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13594803.ab

Är dom en meter från spisen då är dom på rymmen.

50 års firande för pappa som fyller år imorgon.

Ellen och Liam.

Julia och Jonatan.

Raki, Carola och Linn.

jonatan, Ellen, Julia, Nellie, Pappa och Jag.

Nån som vill komma och hjälpa mig knyta skorna?

Tror just jag jag slog av mig tummen. Jag räknar det som en arbetsskada. Den är som inte kopplad till resten handen längre. För att jag ska kunna röra den måste jag tänka, tumme rör dig! Så går det när man ska leka starke Adolf och slita loss en hyllkant som sitter stenhårt.. Jag drar och drar och drar och helt plötsligt behöver jag inte dra längre och handen flyger upp i hyllan ovenför. Se, arbetsskada!

Stand back, I'm going to try science.

Jag har hittat en väldigt rolig manick på Jernbolaget. Med den har vi idag undersökt näsor, munnar, öron och tatueringar under tröjan. Det är en lampa och kamera längst ut och sen en liten skärm där man kan se vad man filmar. Väldigt roligt.
Just ja, jag tror jag håller på att få en visdomstand, ska undersöka saken imorn, med min nya manick.

Life is too short to be living somebody else's dream.

-Huge Hefner


Planking Hefnerstyle!


But tomorrow when you wake up all your problems are back to stay.


Rolig kväll igår, men blir juh alltid det när man umgås med roliga människor.
Kvällens sjukaste: Älgsafari kanske?
Vad tänkte ni riktigt med? Alkoholhjärnan troligtvis, eller lilltån. Och när man tänkter med lilltån så hamnar man ute i skogen, fast i ett gegghål.
Bubblare: Tjuvkoppling av väggarbetesvarningsskylt.


En bild på Julia, som en påminnelse till mig själv att jag ska ringa henne senare.

Now that I think of it, yes, it was a rough night, thank you so much for asking.


nköknljbkjch jj !uppdatering, efter en utekväll. mycket nödvändigt, jag vet. ett avsnitt pokemon men nu äre sovdags. goooooodnatt"# !

I let the bad ones and the good ones go.Nu tänker jag bli allra bäst.

Ny serie på g! Och ja, jag står för det. Pokémon! Lyssna bara på introt, man kan juh inte bli otaggad av det! Har tankat hem 42 avsnitt så nu har jag nått att se ett tag framöver.


Know what time it is, and I don’t care.

Godmorgon! Eller är det en god morgon? Känns som att vakna upp på julaftonsmorgonen, och det är juh positivt. Men anledningen till att det känns som att det är julaftonsmorgon är att jag är förkyld och det är hurvigt ute. Huvva! Känner för att plocka fram stora halsdukar och vinterkängorna. Och tända massa ljus och krypa ner med en varm kopp chocklad framför Kalle Anka. Lite knäck, mintkyssar och vitchocklad fudge vore inte heller fel. Sen ska jag sitta där nedkrupen under en filt till tomten kommer klocken 7. 

Tillbaka till verkligheten, jobb nu.
 

RSS 2.0