Sorry about being out of touch lately, I’ve been catching up on my…uh…books. Yep. Just whole shitloads of books.


Mjau!

Mysigt när Morris möter en och är på kelhumör, älskar den katten!
Hemma på lunch nu från Jernbolaget, jobbar heldag 9-18 idag och alla torsdagar framöver ett tag. Fick mitt schema fram till sommaren igår och måste säga att det ser riktigt bra ut.Everyone’s being all nice to me and that make it so much worse.Ajja, nu ska jag till kära syster som kommit hem från usa idag och som också fyller år! Grattis Grattis♥


But then I thought about you.

Okej jag har sett världens snyggaste varelse idag. Brolle was in the building!
Jag skulle gå till andra kassan men då stoppade Ingrid mig och sa att hon kunde gå dit en stund. Fattade noll tills hon sa att Brolle var inne på toan. Så jag stannade kvar i stora kassan. Kände mig som en jägare i älgtornet, spanandes utöveren en äng eller nått. Sen fixade han nått med en säljare och jag sitter med värsta bra utsikten! Sen ska en anställd på Jernis handla nå små grejer och tur att det var det och inte en riktigt kund för då bestämmer sig Brolle för att gå  och passera ut. Han skjuter på en vagn framför sig som man ska dra egentligen för den går inte att styra om man puttar den. Så jag säger hej och sen några väl valda ord som jag alltid velat säga till världens snyggaste man, "det går lättare om man drar den". Yej där fick jag det äntligen sagt!
Sen så kollar jag på kassan igen ser att jag har tryckt på massa konstiga knappar så jag måste börja om från början. Blir skrattad åt och sen se vet plötsligt alla att jag inte kunnde koncentrera mig när jag såg Brolle. Men det skulle inte många andra tjejer eller gayar klara heller. Så det så.
                  
                       
                                  

I honestly don’t see how I’m going to come off as the bad guy in this situation, but please, go ahead.

Well, lookin’ at it from this angle … nah, things still suck.


Riktigt längesen vi alla sätt Emelie spela fotboll komme vi på så nu var det äntligen dags. Vilka vänner du har. I alla fall så var det riktigt skoj, fint väder, vänner och så vann Sunnanå med 6-2. Nu ryktas det om att det blir grillning vid älven, det tackar jag inte nej till.


I either can’t or won’t deal with this right now…it really doesn’t matter which.


Såhär ser min koja ut som jag har byggt mellan mig och datorn så att jag kan se ufc samtidigt som jag solar, har plockat fram en gammal klassiker ufc 61, Ken Shamrock - Tito Ortiz och en av de blodigaste fighterna jag sett, den mellan Joe Stevenson - Yves Edwards.


Och såhär ser det ut utanför min koja, älskar vädret, kan inte sluta påpeka det!

Come clean that mess up.

Jävligt rolig kväll igår, lite bilder från mobilen här nedanför. Sen vill jag be om ursäkt till Ellen och William som jag ringe och väckte bara för att, skyller på att det kändes väldigt viktigt då i alla fall. Nu förstår jag att det hade kunnat vänta.
Call your girlfriend. It's time you had the talk. Give your reasons. Say it's not her fault. But you just met somebody new. Don't you tell her how I give you something that you never even knew you missed.


Two things are pissing me off right now, and I can only punch one of them. Guess which category you’re fallin’ under.Ligger i linne i hammocken och klockan är halv 8! Kan inte klaga på livet. Inte alls.

We make love with some with sin.


Mysväder ute idag! Legatpå balkonen och solat på morgonen och sen stan klockan 1 tills nu. Presentshopping till Julia som fyller år nästa vecka och så lite småsaker till mig själv. Ellen hittade en bok på bokia som hon tyckte jag behöver. Ganska rolig faktiskt, om kärlek. Och jag säger inte emot direkt, jag har väl ett och annat att lära mig.

Have you ever done something you can’t change? Something you can never rearange? I have.


De rika rida, de fattiga gå, till domedag hinna de lika fort ändå.


Har idag pratat jobb med min chef på Jernbolaget (min andra chef som kan hålla tider och som alltid är toppen). Ska få jobba deltid cirka 70% fram till sommaren då jag börjar mitt sommarjobb där. Grymt! Jobbar ungefär som jag gjort nu då, cirka 11-18 en vecka och till 16 varannan vecka. Jobbar lördagar varannan vecka och är då ledig torsdag istället. Ska gå tillbaka till Klockarhöjden och höra om vikariat, kan fortfarande jobba kvällar, helger, och tordagar då jag är ledig. Här ska det tjänas och sparas pengar!


Bara för att jag har världens finaste katt!

Just because you are unique does not mean you are useful.


Be careful what you wish for cause you just might get it, brother.


Min nya homie! Träffade en hund som hamnas på topp 5 av världens sötaste hundar idag. Vi hängde ett tag medans ägaren var inne i butiken. Hon var stor, riktigt stor. Men råsnäll och mysig, LOVEE! Sen så att jag är jätteblek, det står jag för..

Det värsta man kan servera mig är isvatten. Vatten är giftigt. Det visste redan Jesus. Han förvandlade vatten till vin så fort han fick syn på det.Ingen har missat att vattnet kan vara smittat och odrickbart ( tur att man har slindvatten!) och när jag läste på aftonbladet så hittade jag en väldigt rolig sak.
Nedanför artikeln om det smittade vattnet så var det en liten annons om lediga jobb i skellefteå, nån utomstående som är sugen på att flytta hit?

Majahumor på hör nivå!

Sen en till rolig sak som hände på jobbet var att det komme in en gubbe och handlade och ville fakturara det till ett färgbolag här i Skell. Gissa vad han köpte? Jo färg.


Varför känner folk för att reta upp mig idag?

Hade in diskussion med en kollega idag som gjorde mig förbannad!  En diskussiom om abort. Jag har ganska starka åsikter i vissa frågor och abort är just en sådan. Att jag är för homoadoption/giftemål och djurrätt är andra.
Jag kunde lyssna på vad han hade att säga till en början, även om han hade fel. Men när man börjar uttrycka sig klumpigt och oshysst då står jag inte ut längre och det är inte lönt att försöka övertala mig. Det började man att han tyckte att om en tjej blir gravid så måste båda parterna vara överrens om man ska behålla barnet och att det var lika mycket killens beslut att behålla det som tjejens. Say what liksom?! Killen får framföra vad han tycker men det är alltid tjejens beslut och det kan tyvärr inte killen göra nått åt! Han tyckte att om killen inte ville ha barnet och det var tidigt i graviditeten så skulle tjejen göra abort för killens skull.
Okej så långt var jag ganska lugn. Men när han då säger, jag citerar "om det bara har gått 7 veckor är det bara att ta ett piller och tjejen hinner inte märka att hon vart gravid". Och han påstod att det då inte skulle vara nå mer problem med det. Vilken puck! Jag är varken för eller emot abort utan det är upp till tjejen, och killen har inget att säga till om. PUNKT.

There are things beyond your comprehension.


Usch, fy, blä.En bild på Novak för att han oftast gör mig glad.Varför får jag inte bita Olof när Lisbeth Palme?

Okej det mest anmärkingsvärda idag måste väl vara killen som komme in och handlade som hade borta ett finger, ringfingret närmare bestämt. Det var helt borta! Lite coolt att se hur han skrev sin signatur och vilade pennan mot lillfingret. Fascinerande! Sen fanns det några fler roliga saker, men, det tar jag inte upp här.

Snygga fingertatueringar som min kära kund inte kan ha på sitt högra ringfinger.


I'm a sinner. I'm a sin.

When I go to the edge of a cliff. I want to jump off. I don't want to kill myself. I want to fly.


Vad jag har längtat till att snön på strandpromenaden försvunnit och nu har den äntligen gjort det! Mysigt att promenera där och snacka skit med Ellen. Eller snön har nu bytts ut mot vatten på vissa ställen.

Lite småbäckar över vägen på vissa ställen, men det var inte större än att man kunde hoppa över dem. Trodde jag!

Det var hur mycket vatten som helst som forsade från spegeldammen vid medlefors. Men jag vägrade att vända om. Hoppade på stenar och klättrade i träd. Tur att man är friluftslivare med Gore-Tex skot!


When I'm a blonde, I can say the world is purple, and they'll believe me because they weren't listening to me.Byxshopping!

Sen så har jag en ny plupp i örat med, en pil ffs!


Cause when I'm with him I am thinking of you.

Fredagskvällen i bilder.You had a good girl, but didn't know how to treat her.Girl I got your back.Glömde att stänga av väckarklockan igår så den ringde imorse klockan 8. Kul såhär efter en utekväll, men kan juh inte skylla på den. Bara att stiga upp och lägga sig en timme i solen, så jag har längtat efter det! Sen en tur på stan med Paula, ibland undrar jag vad jag har gjort som förtjänat en sån bra vän. Har i alla fall shoppat lite, alltid lika kul. Synd bara att jag måste vänta nån månad på värmen för att använda det.

Get over yourself, I whistled and you came running.


There's no switch, just listen and learn.Get over your hill and see what you find there.

Varför ska jag vakna så tidigt och inte kunna somna om! Väckarklockan hade inte rignt så tänkte att jag ligger väl och drar mig lite, sen när jag blev less på det så kollade jag på klockan och då var den kvart i 7, KVART I 7!!! Hur kan det vara möjligt. Jag hade ställt min klocka på 8 och redan då hade jag haft gott om tid, nu hinner jag juh springa till Norge och backa tillbaka! Aja ska lägga min och se tbbt.


Finbesök i fick jag också.


If I could make you understand why this is such a cool thing, we would still be together.En Majapuff och dagens aiknaglar. Skulle ha hittat mig en gulsvart bandana också, eller kanske sytt en . Men den tiden finns inte.

To all those that thought I would lose…fuck you.


Jag är som sugen på lite rosa lack. Och Mavala har massa fina, gillar speciellt den rosaglittriga! När jag jobbar på Klockarhöjden så får jag inte ha nagellack men nu när jag är på Jernbolaget så har jag, dagen till ära, kunnat måla mina naglar varannan gul och varannan svart. Det är juh hockey på G!

Psykisk, fysiskt eller helheten?

Vilken virrpanna jag vart idag! Började att jag gick ut och med Novak i bara långkalsonger, insåg mitt misstag men brydde mig nada. De som gick förbi fick tro vad de ville. (Brukar även borsta tänderna eller läsa Norran medan jag går ut med han på mornarna). Sen så gick jag på jobbet vilket var som det skulle, men då jag brukar cykla så gick jag fram till cykelstället och började ta av mig jackan, en arbetskamrat undrade vad jag gjorde och då började jag undra det också. Sen skulle jag berätta om min tokiga morgon för Danne medans jag tar te men råkar då trycka på en cappuccino istället. Dags att vakna Maja!


Jag vet att jag har gjort fel, men, det vet ju bara jag.

Kiss me, I'm swedish.

Det blir tidiga mornar, långa jobbardagar och tidiga kvällar. Skönt att halva veckan gått nu i alla fall. Sugen på ledighet och helg! Sugen på kompisar och fest.
Sen kan man inte få ett bättre uppvaknande än vad jag fick i morse, sms av Paula sen besök en stund senare, en bra start på dagen!


Ellens pussmun på min spegel. PUSS PUSS!


Damn girl, I sure like to get in your pants... Really? Yeah, what size are these?


Duschade att träd på jobbet idag och blev påmind om weed plantan i Scary movie 3. Snacka om läskig film. Glömmer alltid bort den när jag räknar skräckfilmer jag sett men nu kan jag utöka listan med en till film. Den är upp i hela 4 skräckfilmer nu.
Jag har sett Scary Movie 3, Paranormal Activity, Halloween och The Grudge. Slå det om ni kan!

Sen så packade jag upp varor. Det satt en stor orange lapp på lådorna där det stod OBS!, jag tänker skitsamma, genar lite för mycket i ett hörn och stöter till hela tornet av lådor med OBS!-etiketter på. Ops! Som tur var blev det bara en kraftig förskjutning av lasten, ingenting föll av.


Det var en gång två myror, och en stack.

Jobbar 11 timmar idag varav 5,5 som jag får betalt för. Älskar att jobba gratis (eller gratis och gratis, får 137 kronor dag, tack arbetsförmedlingen) man känner att man bidrar med nått och man känner sig så duktig! Eller så inte. Är i alla fall hemma på lunch nu från mitt betaland arbete. Ska vara tillbaka om 30 min så än har jag gott om tid. Slutar 6 och då bär det snabbt av till musiktreornas uppvisning eller vad man kan kalla det. Det börjar halv 7 så det gäller att lägga på ett kol.


I'm a man on a mission.

Sett lördagens Strikeforce gala ikväll, Diaz-Daley. Inte lika intressant som UFC men jag säger inte nej till det här heller. Känns lite mer som Pride i upplägget runtomkring, lite mer show och så.

Lite saker jag anmärkte på under galan.

1.Lyle Beerbohms smeknamn och byxor.
Lyle "Fancy Pants" Beerbohm. Fancy Pants? Det var juh...fancy. Tänk dig en en exkriminell, exdrugie, exfånge och nu mmafighter, hans smeknamn ska inte vara Fancy Pants. Mina tankar går direkt åt nått annat håll när jag hör det namnet.


2. Mike Beltrans skägg.
Domaren Mike har ett väldigt imponernade skägg. Jag brukar vara ett fan av skägg men det här var bara creepy. Måste ändå vara en stor bedrift, kan inte vara så lätt att odla ett skägg så att man ser ut som en gingertomtefar som fastnat i köttkvarnen med skägget.


3. Gilbert Melendez puss på flickvännen.
Lättviktmästaren i Strikeforce Gilbert Melendez tar sig tid att ge flickvännen en puss genom buren efter att han försvarat sin titel. Länge leve romantiken!

Naaaaw!

Galans snyggaste fighter
Denna gång var det svårt till skillnad från UFC 128 då Urijah Faber vann en förkrossande seger. Men någon måste vara snyggare än de andra så den titeln går till Paul Daley. Typ ändå söt, och vältränad!

Du kan gömma dig men jag vet fortfarande att du är där någontans.


Strömavbrott idag så ingenting fungerade på jobbet. Lite smått panik men vi höll öppet ändå men tog bara kontanter. Tycker de löste sig ganska snabbt ändå och det bliev inte att vi stängde en timem tidigare. Hade just räknat klart kassan när strömmen komme tillbaka. Jag höll juh tummarna för en tidigare dag.
Men men. Före det så hade jag märkt massa marksten. Denna trave hetr Troja, Antik , Grå så jag ritade en trojahäst på paketet. Likt?

Varför får inte jag fälla träd när Agnetha fältskog?


Har hunnit med att få veta att jag ska jobba på Jernis hela veckan, solat en halvtimme, duschat, ätit, sminkat mig och fixa håret sen jag vaknat. Känns great! Börjar halv 12 så har god tid på mig. Men orkar inte sitta här längre, ska nog försöka få några minuter mer sol innan jag bli instäng bakom en kassa till klockan 18.Du kan juh provsmaka.

Ellens kommentar till mjölken och filet i hallen :"oj ja visste de var nått ja glömt. Klarade de sig?"

Ajja det är glömt nu. Jobbat idag, har vart ganska mycket i tvättstugan idag med. Skulle vilja presentera två till av mina vänner jag har där. Det har fått umgås med grabbgänget, mycket roligare än att vara med divorna. Herr Blomspruta och Herr Strykjärn heter de. Två snygga killar. Kan bli lite grabbig stämning ibland men de är väldigt shyssta.  


Sen tycker jag det är väldigt roligt att bara sitta och prata med de äldre. Det blir både roliga och oväntade samtalsämnen. Eller vad sägs om rökning, första världkriget, hur fult det är med mina hål i öronon och sexmissbrukare.

Varför får inte jag köra sten när Tommy Körberg?

Vaknade, pigg, det här kommer bli en bra dag! Tänker att jag ska gå ner och ta mig en filtallrik. Var och handlade både fil och mjölk igårkväll. Öppnar kylskåpet, och allt är borta! Eller inte där i alla fall, nej för det står i hallen! Får ett psykbryt, var juh så himla sugen. Bra start på dagen. Går ut och tänker hämta Norran, ingen Norra där. Blir om möjligt ännu mer irriterad, nu på postgubbarna! Kommer ihåg in liten detalj, det är söndag. Vem fan är uppe kvart i 6 på en söndag! Ingen Norra idag. Och utöver det så har jag sovit själv hemma, det knakar i taket, lever om på vindan och knarrar i golvet, apläskigt! Vill inte sova själv. Får jag inte bara krypa ner under täcket igen, sova ett tag och börja om dagen. Låssas som att den här timmen inte hänt. Sen så får nån gärna komma förbi med två filpaket och tre mjölkpaket och ställa in dem i kylen medans jag sover. Sen väcka mig med ett fika på säng och en kram, ja det är vad jag behöver nu.Tänk när man vaknade upp med detta på väggen, precis vad jag skulle behöva nu.

Det kallas att delegera. Det kallas lathet. Vad är skillnaden på de två orden?


Lite bilder på mitt nya rum. Lite tomt ännu men det kommer att få flytta in saker allt eftersom. Vitt, grönt, svart, beige och rosa kommer det att bli. Älskar den gröna fåtöljen och tror den fått ett godkännande av min mor som helst skulle vilja slänga ut den.If you leave me, better leave me now.

Inleder med en bild från igår. Det är inte sourze äpple som det ser ut som utan något helt annat!


Börjar alltid fnissa för mig själv när jag ska sälja en nippel. Om någon är intresserad av en ny så är 91 spänn ganska billigt tycker jag.


Se så fint jag ställt upp det. Men blir så irriterad på idioterna som börjar gräva och leta efter olika smaker och förstör min ordning. ÄR DU BLIND, JAG HAR JUH STÄLLT FRAM ALLA SOM FINNS ELLER TROR DU JAG GÖMMER NÅN I BOTTEN TILL MIG SJÄLV ELLER?


Gissa signaturen?


Sen har jag fått min ett alldeles eget passerkort, det var på tiden. En sommar, 20 lördagar och en massa strötimmar för sent bara!
                    
Nu ligger jag på balkongen i bikini och solar, livet kunde nästan inte vara bättre för tillfälligt. 
                     

No there is no weak beats cause you know what I'm about.


Feeling gooooot! Uppe på bena och pigg och kry. Duschad, sminkad och klädd, det här blir helt okej faktiskt. Ska dra iväg på jobbet om cirka en kvart. Så ska hinna upp och väcka wargen som sover i gästrummet. Funderar på vilket sätt jag ska säga godmorgon, smyga in och hoppa på han, kittla, dra undan täcket, vatten, ägg?
Och så gruvar jag mig för att titta i min mobil, tar och gör det nu på direkten. Var inte så farligt, puh! Däremot så ringde Ranne klockan halv 4, alltid lika roligt att prata med dig den tiden. Du kunde inte ha väntat nån timme och ringt typ nu?!


Ska ta med min nya skiva till jobbet också och spela den i högtalarna, för idag är det jag som är in charge!

OKEJ UPDATE!
Smyger mig på Warg, tänker hoppa på han men ser då att han är vaken, går närmare och ser att han inte alls är det utan han sover bara med ögonen öppna! Coolt! Fast till ingen nytta då han inte såg mig komma smygandes ändå.

Jag hade ett jättebra Ellencitat men jag minns det inte.


Sant så sant. Fylleuppdatering. Har ingenting att skriva egentligen förutom att jag har haft en awsome kväll som vanligt när man är på msk. Ska sova nu, ytterst viktigt! Ska nämligen upp och jobba imorn klockan 9, weiii! Neä, hoppas att jag hör när väckarklockan ringer. Annars blir det lite pinsamt, puss och godnatt till er alla!

random bild, nu sover jag!

Cheers, drink to that!

Nu är det full fart framåt för maja och wargen!


Tell me where I went wrong. I created a monster.Hemma från Jernis på lunch. Ingen som vill hälsa på mig på jobbet, den personen skulle göra min dag. Det är dags att dra min tillbaka snart, börjar om 5 över 2 och det tar cirka 3 min att cykla dit, så har 11 min på mig nu att klä mig och sätta mig på cykeln. Det ska jag nog hinna.

Any idiot can face a crisis - it's day to day living that wears you out.


Okej, lite bilder på mitt rum före, under och efter min städning. Min strategi är att dra ut allting på golvet och sedan dela upp det i högar och sedan gå igenom en hög och dela upp den i mindre högar osv och sedan lägga undan sakerna. Mycket effektivt!
 
FÖRE
Här har jag just fått nytapetserat och bestämmer mig för att städa. Jag är väl inte direkt känd för att ha bra ordning, men nu försöker jag i alla  fall.


UNDER
Allt i garderoberna på golvet? Ja då ser du ut såhär. Nu ska allt bara vikas, delas upp och sorteras!EFTER
Klart! Undanstökat, dammsugat, skurat och dammtorkat! Återstod bara att bära in möbler och prydnader.Mitt rum är inte stökigt. Jag har bara ett speciellt system.


Okej nu har jag gjort en fierce framsida till min nya skiva, Bullshit 2. Det är uppföljaren till den gryma skivan Bullshit, Paulas bilskiva som har nöts ganska flitigt när vi vart på utflykter. Tyvärr så finns inte någon av skivorna att köpa så därför så tänkte jag presentera låtarna här från Bullshit 2.
Såhär ser framsidan ut, mycket avancerat.


Min nya favorit och som fick mig att ta tag i att bränna en skiva. DET ÄR SÅ JÄVLA BRA DET HAN GÖR! Så därför får Magnus äran att inleda skivan med hela 4 låtar, favoriten är Lämna honom och covern på Keshas tik tok.
1. Magnus Weideskog - Lämna honom
2. Magnus Weideskog - Tik tok
3. Magnus Weideskog - Förlåt
4. Magnus Weideskog - Somna bredvid dig

Nu kommer det en salig blandning av olika låtar. Föreställ dig att din käraste kan sjunga och skriver en låt till dig, det var det Brolle gjorde när han skrev Det är hon. Vem skulle inte smälta för det, och så är han het också. Thinking of you är väl ingen favoritlåt men tog med den för att Ellen gillar den och kommer nog att få skjutsa runt henne lite. Blir hon då tjurig så kan man bara spela den och förhoppningsvis så har det samma effekt som att ge en klubba till ett tjurigt barn. Ja jag kör på mutor! Sa jag att Brolle var het?
7. Brolle - Det är hon
8. Jesse J - Price tag
9. Katy Perry - Thinking of you

Gyptian förtjänar en egen spalt. Minnen, minnen och bra minnen!
10. Gyptian - Hold you

Samma sak här, en salig blandning. Den akustiska versionen av Eva Simons Silly boy är flera gånger bättre än den vanliga som i sin tur att flera gånger bättre än Lady Gaga och Rihannas version. 3 Doors down,
"She said life’s a lot to think about sometimes".
11. Rihanna - S&M
12. 3 doors down - The road I'm on
13. Eva Simons - Silly boy

Två Disneyklassiker fick följa med också, engelska versionerna förstås. 
14. Christina Augilera - Reflections
15. Hercules - I can go the distance

Fuck you med Cee Lo Green tror jag var den enda låten som fick godkänt av Victor. Men hans åsikt i just denna sak spelar inte så stor roll. Måste tacka för att han visade hur man brände skivor! Synd bara att den inte funkar i bilen. Blir att byta tillbaka bil med Julia och Jonatan nu!
16. Cee Lo Green - Fuck you

Just stop, for a minute and smile.

Är på jakt efter en sådan jacka, eller helst väst. Funderar på om man ska lägga ner lite tid själv och göra en. Då blir det personligt. Fast lite jobbigt att nita den, men det vore värt att lägga ner tid på det! Gud så snyggt det är! Ska se om jag hittar nån gammal skinnjacka som jag kan kapa armarna på, borde besöka myrorna och röda korset osv. Blir kanske ett projekt på måndag då jag är ledig nästa gång.

Allt som strövar omkring har inte gått vilse.Blev uppjagad kl halv 7 idag av pappa som skulle ha hjälp att städa sitt garage, kul på min lediga dag.. Blev kvar där till klockan 12, hem och piffa upp sig lite sen till klut och victor, har kämpat andra delen av dagen med att få ihop en awsome skiva! Blev riktigt nöjd tillslut även om victor sagt att han aldrig ska åka med mig om jag spelar den, TUR ATT DEN INTE FUNKAR MIN MIN STEREO DÅ!

Många av Lassies fans undrar om han får ligga i soffan. Självklart. Men då har han ju betalat för den.Jag har hittat mig min nya bil, och det är inte en gammal merca den här gången utan nått helt annat. Volvo xc70, beige, ja just den som är på bilden! Registreringsnummer UFC. Gissa om det är för färgen eller registreringsnumret jag vill ha den?  Kan nån köpa den åt mig?
 
Neä nu blev jag sugen på att kolla på lite ufc, blir nog en repris på sanchez-kampmann.

Alla barnen cyklade till stranden utom Ulla för hon var så tjock att det gick fortare att rulla.


Min kära stege från låda till färdigbyggd! I made it! Största problemet var nästan att få ut den ur katongen för det var ordentligt tejpad, ungefär som när man vill retas på julafton och surrar igen en låda med överdrivet mycket tejp. Och när jag vääl börjat slita i tejpen med naglarna så ville jag inte låta den vinna och ge upp och gå och hämta en sax.


Väldigt avancerad ritning var det också, eller så inte. Det är juh förnedrande att skicka med en sån beskrivning, som om att jag inte skulle klara det utan den eller? Som bilden till höger visar så skulle det vara 6 skruvar och när jag skruvat klart alla skruvarna så hittar jag en skruv till och då blir jag fundersam, vad har jag nu missat? Aja den står i alla fall stadigt. Har kommit långt på mitt rum nu, fått in alla möbler och så, är bara prydnadssaker och tavler kvar. Kanske hinner jag få upp det innan Julia och Jonatan?


You're the devil in disguise. Oh yes you are.

Okej sa att jag skulle försöka hålla mig från shopping idag men det gick sisådär. Hittade ett vitt linne med en volang över boobsen och jag och Ellen köpte ett rosa läppstift tillsammans, det kommer bli en ny favorit! Och så köpte jag den där stegen som jag faktiskt for på stan för att köpa, ska ta och bygga ihop den nu. Det kan juh inte gå fel, jag har juh snickeri i blodet!
Det blir aldrig som man tänkt.

Så blev det med det fina vädret... Besvikelsen när jag steg upp och kollade ut var total!

Ibland blir det onormala normalt.

Har jobbat 13-21.15 idag och kände på mig direkt när jag började att detta kommer bli en speciell dag, ja det har hänt massa annolunda saker, eller jag vet inte det kanske inte är så ovanligt på ett sånt jobb. Är ledig imorn och på torsdag, känns toppen! Då hinner jag med att gå på stan tidigt imorn sen hem och sola. Ja så ser planen ut, hoppas bara att gud inte får för sig att slå en drill. Vill ha soool! Ska försöka hoppa över klädshoppingen imorn och koncentrara sig på grejer till mitt rum. De hade inte klädhängarna jag vill ha, men däremot en stega att hänga saker på ska jag få med mig hem.
VILL HA!
- och jag vill ha det nu. 


I see a storm bubbling up from the sea.Do not stand in the middle, go to the right or to the left.


Har hunnit på stan i morse med Ellen och köpte mig jeansvästen jag spanat in ett tag, och ett par solisar. Loooove!


Människan är naturens enda misstag.

Kunglig parkering!

Sen har jag hört av jernbolaget idag, blir kanske mer jobb där, låter inte helt fel tycker jag som jobbat för slavlön den senaste månaden.

Wind to a sailor is what money is to life on shore.

Har hittat en sida med sjukt snygga bilder, loving it! Kan vara inne där och bläddra bland bilderna i evigheter! Aja nu har jag inte tid med det längre för nu ska jag duscha, har vart och sprungit, sen ska jag fixa mig sen iväg till warg som kommit hem från spanien! Välkommen hem! 
Har gjort en god gärning idag också, grannungen på 7 år ade fastnat i en snödriva och tappat en sko så jag följde med dit och hjälpte till och dra upp den, inte det svåraste uppdraget men. 
Nu kilar jag  


The 'not-giving-a-fuck' meter is as far into the red-zone as ever before.Det är för väl att lögnen finns - för tänk om allt man hörde var sant.


Mellanmål!
 Nu har jag plockat bort varenda pinal i mitt rum och tar en paus och kollar lite på gamla ufc event innan jag ska ta tag i städandet igen. Ska skrubba och skura sen blir det att kanske börja plocka in lite grejer igen lite smått. Har före, under och efterbilder, ganska stor skillnad på dem är det.

Hälsofil och jordgubbar, mumma!

A Friend is someone who knows all about you and loves you anyway.


Godmorgon godmorgon! Tråkigt väder idag så ska förtsätta med att städa mitt rum. Tänkte ta en tripp till åhlens och köpa lite grejer till rummet men blev av med bilden så orkar inte det nu. Just ja jag har tagit körkortet ja. Tur att man har det så man kan hjälpa kära vänner som sitter fast på max klockan 4 på natten. Det ringer i mobilen, det tar ett tag för mig att förstå vad det är som låter, tänker skita i att svara men sen blir lillhjärtat på mig oroligt och tror att det kan ha hänt nått. Svarar och tomten i andra luren säger "sov du?" jätteförvånat, NEJ JAG LÅG OCH VÄNTADE PÅ ATT DU SKULLE RINGA! Kan inte annat än att tycka synd om dom. Tror du vet vilka kort du ska spela, sova i trapphus, gå hem, snälla gulliga, men gillar er ändå pojkar!

Filip och Gabriel


Ett steg framåt och två steg bakåt? Då är det lika bra att gå tillbaka och pröva en ny väg.


VILL HA!
- och jag vill ha det nu.


Det var en gång, det var en fest. Och jag gick med nån för hon påminde om dig.


så det kan va.

Medans resten av världen är ute och festar så ligger jag hemma, jag orkar verkligen inte göra nått. Ibland så måste jag säga till mig själv att jag behöver inte festa bara för att. Lyssnar på vad jag själv vill nu och och hjärnan säger JAAA men kroppen säger NEJ! Så idag så hänger jag med mami och ska sy mig lite nya sjalar till håret och sen hänga in lite grejer i garderoben. Ska och shoppa lite till mitt nya rum imorn, jippi! Så peace alla vänner och ovänner.

Varje kvinna borde ha fyra husdjur i sitt liv. En mink i garderoben, en jaguar i garager, en tiger i sängen och en åsna som betalar.

A day without sunshine is like, you know, night.

That's true.
Min nya industrial, fabulous! Och en av mina favoritsjalar, leopardsjalen. Tyget är från när jag och Paula sydde svans och öron till halloween förra året. Så jag plockade fram det och gjorde en sjal av en bit. Paula har förövrigt just lämnat. God middag och ännu godare efterrätt. Kladdkaka till Ellen och Paula oc jag åt cokladmousse, till det serverades färska jordgubbar! Vi lyckades väldigt bra tycker jag ! 


Vad tycker du mamma?

Är su sjukt sugen på dessa piercingar! Dermal Anchor på nyckelbenen, googla på Dermal anchor mamma så ser du att det inte är så farligt! Det enda som hindrar mig från att göra det nu är min kära mors åsikt, vet inte hur jag ska presentera idén för dig så du får läsa det här! Det är awsome! 


<><

Så jävla skönt med helg! Och även om vi har avstyrt allt festande så kommer det bli mysigt ändå. Ikväll kommer Paula på mat. Jag och Ellen har gjort grekisksallad och kladdkaka och så ska vi steka kyckling, koka färsk pasta och ha persiljasmör till det. MUMS säger jag bara!
Bilderna nedanför visar rock och roll på klockarhöjden. Rökpaus, inte för mig då.  


RSS 2.0