Det tråkiga med goda föresatser är att man vanligen får dem efteråt.


Äntligen har jag internet efter flera dagarna internetlöshet! A-B-S-T-I-N-E-N-S!
Har hänt så mycket på senasta tiden att jag inte vet vart jag ska börja! Får ta det sen när jag kommer hem för just nu är vi i Söderhamn på ett hotell. Har juh vart i Mora som support till Ellen och pappa som åkt Vasaloppet!! Jättestrongt av er att klara det ♥


Very few people would listen if they didn't know there were their turn next.

Har väldigt dåligt om internet för tillfälligt men nu är jag i alla fall i Sälen. Idag blir det att se skidor och gå på outlets, imorgon vet jag inte för det blir troligtvis på måndag som Ellen och pappa åker vasaloppet! heja heja! Ellen har en blogg där hon lägger upp lite av det hon ritar, ellenedin.blogg.se heter den, kika in för hon är awsome på att rita!
Ska gå och se ett till avsnitt av the ultimate fighter säsong 1 nu, älskar den serien!
Chris Leben i mitt hjärta!


Men nu pekar du juh på hela mig.

Nu lämnar jag snart Stockholm för Sälen. Har en gansla lång bilfärd framför mig men är glad att den inte är lika lång som för de som kommer fran skellefteå, alltså mamma, pappa, ellen och novak. Kör försiktigt!
Ska bara packa ihop det sista nu. Tur som stryk att jag åker bil hem annars hade jag inte fått med mig det jag shoppat i min pygméväska.


Flyg fula fluga flyg.

Jag vill också ha en drake!

Allt har sin skönhet, men det är inte alla som ser den.


Sen blev det juh Vm guld och brons idag. Wihoo, jag fick rysningar!
Men skulle man dela ut medaljerna mellan dom tre utifrån utseende så skulle det så helt annolunda ut!

GULD   PETTER NORTHUG
Den är juh solklar, han är juh guds gåva till oss kvinnor! Ser ut som en riktigt norrbagge. Och så har han markerade käkar, snälla ögon och världens sötaste ögon! Ja jag är kär och ligger på gränsen till att vara en landsförädare.


SILVER    EMIL JÖNSSON
Långt ifrån Petterklass,  jämfört med han så verkar allt annat så grått, tråkigt och svenskt! Men charmig och söt är han, men nu räcker det inte bara med att vara det.


BRONS    MARCUS HELLNER
Vart ska jag börja? Han ser sprciell ut! Men vad är oddsen att men båda ska få guld i sprint och i snygghet samma dag? 


Håll i mig och släpp aldrig taget, tänk om jag faktiskt gick av.


Dagens middag, mumsfilibabba säger jag! Jag gjorde faktiskt den mycket avancerade salladen bestående av paprika, tomater, morötter och såklart sallad.


Skidåkning: jag deltar inte i någon sport med ambulanser vid kullens slut.


Efter att ha strosat på söder idag så är jag helt slut. Har bara köpt en sjal till håret idag på Beyond Retro.
Nu är jag i lägenheten och ser skidor, Heja Sveriga och Heja Northug!



Han kan inte sätta sig på sina höga hästar och sen ta den breda vägen.


Från sergelstorg idag. En till toppendag på stan, fast jag rundade av lite tidigare och traskade hemåt innan jag blev allt för trött. Lite shopping idag med blev det. På vägen hem handlade jag mat och bjöd på Leifs Nachos, min paradrätt! Imorn blir det nog att fara på söder och fortsätta shoppingen, måste juh passa på när man är här. Godnatt snart nu. 

Självmord är en mans sätt att säga till Gud, "Du kan inte avskeda mig - Jag slutar".



Gud måste ha varit missnöjd med Adam - eftersom han skapade Eva så annorlunda.


En liten lägenhetsvisning nu då.

Hallen, till vänster är toan, höger köket och rak fram vardagsrummet/sovrummet.

Köket och balkong.

Min sovplats till höger, soffan. Riktigt skön soffa faktiskt. Sen så har jag ockuperat hela hörnan där med mina grejer.

Precis när jag vant mig gårdagen, dök idag upp.

Nu har jag intagit en plats på soffan hos Urban som jag bor hos i Stockholm. Väldigt mysig etta! Är aptrött, somnade redan på bussen från Arlanda. På flyget satt jag bakom en kvinna som skrek och grät för stthon hade så ont i bihålornaoch bredvid mig att en skrikande nyföding med bajsblöja. Bajsbjöjan blandan med den gråtande kvinnans tunga parfym blev för mycket för mitt luktsinne!

Sen blev det stan hela långa dagen, lite shopping blev det men har tänkt en dag till till shopping också. Sen komme Urban och hämtade upp mig åsså for vi på Hard rock café och åt gomiddag. När jag stod och väntade på han så kände jag mig som hororna vid trafikljusen i Oslo, ellen och paula ni vet vad jag menar!


Gör som en anka. Håll dig lugn på ytan, och paddla utav bara helvete därunder.


Kan inte sova än, det är för tidigt så då ligger jag vid datorn ett tag istället. Kikade runt lite på youtube och hittade en favorit i repris på Anna Anka. Spola till 4.25, då har Ankan en roligt tanke om brosket i kycklingben..
"Hajarna är de enda djuren av alla djuren som inte får cancer. Det är dels för att hela deras system är brosk så då tänkte jag att om jag äter brosk så kanske jag skyddar mig för det." 
Bra tänkt Anna, toppen, verkligen! Finns lite fler varianter också, till exempel så kan du äta hjärna så blir du smartare (kan behövas). Drick mjölk så ammar du bättre, ät åsna så blir du envisare och säger gnägg, drick red bull så får du vingar och ät massor med fisk så blir du hal, får simhud och skithål på magen.


Mot alla odds.

På den första bilden, ser det ut som att väskan skulle gå igen då? Men det gick faktiskt, funkade inte med snälla knep så jag fixade det med våld! Var tvungen att ta med mig lakan och påslaken också och då blev det såhär, tidigare hade allt rymts perfekt!



Nu är nästan allt klart i alla fall, men jag kommer inte kunna slappna av förren jag sitter på flyget, älskar att flyga så längtar!

Det man glömmer hemma kommer man ihåg på vägen dit.


Efter att jag skickat iväg min spanjor imorse så tog jag en tripp upp på vinden för att leta efter en resväska. Jag letade överallt men jag kunde inte hitta den så jag fick ta en mindra storlek. När jag sen kollade på bilderna jag tog så hittade jag den..


Sen så var jag lite orolig att jag inte skulle få ner sakerna i den lilla väskan men det visade sig gå fint så jag behöver inte upp på vinden igen och hämta den större. Ska bara ha med min en tredjedel av grejerna till stockholm, resten tar mor och far min till Sälen.


Sen så hade jag lite ärenden på stan, arbetsförmedlingen och så. Köpte klämmor och en piercing med. Måste få påpeka hur mycket jag hatar gamla tanter som tränger sig i kön, de förtjänar 10 piskrapp! 
Råkade skära mig i tummen med elvispen med, visparna har fastnat så jag tänkte att om jag kör den samtidigt som jag drar så går de kanske lös. Hint, de gjorde det inte!
 

Its have something to do with packing and rhymes with weaving.



Män är som blandfärs, hälften nöt, hälften svin.

Vaknade upp med en hårig spanjor vid min sida. Plockade upp han på Hallen igår, ett riktigt het inneställe!


Hell must be just like this.


Big Brother ffs! En transa, en bisexuell med sexberoende, ett hemligt par plus massa oldies. Det här kommer bli en bra säsong! Sen hoppas jag att gurkan kommer in i huset också för han är juh råskön. Men just nu är min favorit Nicky Sthlm, eller Nicklas Frantassiev som han heter.


Sen så vill jag bara nämna mina favvolåtar just nu:

Lena PH - Idiot
Den är juh bara för skön! Den klara vinnaren i senaste delfinalen i melodifestivalen.

Veronica Maggio - Jag kommer
"Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu"

Loreen - My heart is refusing me
Bästa låten i mello hittills, det säger egentligen inte så mycket men.. Synd bara att man inte kan lyssna på den förren melodifestivalen är avgjord (för jag räknar med att hon går vidare från andra chansen).

Jag är beredd att gå vart som helst, bara det är framåt.

Nu packar jag för fulla muggar, hatar att packa! Och det är ännu värre att packa upp. Jag är riktigt virrig och skriver listor för att inbilla mig om att jag har lite koll i alla fall.

Såhär ser det ut: Necessärgrejer till vänster, kläder i mitten och övrigt till höger.


Har hunnit tagit fram trosor, lite byxor & tröjor och några sjalar. Skulle inte klara mig utan mina sjalar längre, de räddar vilken bad hair day som helst!!



Sikta mot toppen, det är bättre utsikt därifrån.


Vilken tur jag har som ska till Stockholm på tisdag då! Är väldigt sugen på att shoppa, har hittat lite saker på stan men har tvingat mig att inte köpa för att jag ska spara det till huvudstaden.

Nu skriver jag packlista, får inte missa nånting. Det kluriga är att jag måste göra två packlistor, en för Stockholm och en för Sälen. Jag har bara köpt en tur biljett till Stockolm för på fredag åker jag med Urban till Sälen och så åker jag med familjen hem, jag hade väldigt lotto att det passa de så bra!

Håller och på att ladda upp med filmer, bunkra ordentligt så att jag inte blir utan. Jag skulle kunna sitta inlåst i ett skyddsrum i flera veckor nu tror jag. De senaste är: 127 hours, Alpha Dog, Dispicable me, Draktränaren, Due Date, The other guys, public enemies,  lite jersey shore och det jag mest ser fram emot att se, The Ultimate fighter säsong 1 med Josh Koscheck!

När du väcker en tiger, använd en lång pinne.

Blev en skotertur till Vitberget för att kolla på målgången av Malmstråket idag. Har suttit skumpande bakom Erik då jag inte fick åka med Ellen. har kännt mig som en blandning av en studsboll och skenande häst periodvis då leden inte var den bästa. Tur att Erik har bra tålamod då och klarar av känslan av att ha en ryggsäck med ilskna illrar på ryggen.



Det händer att jag vaknar på natten och börjar tänka på något allvarligt problem och bestämmer mig för att diskutera det med påven, sedan blir jag alldeles klarvaken och kommer på att jag är ju påven.





Godmorgon Godmorgon! Väcktes redan halv 8 för att jag glömt stänga av min väckare, samma sak hände igår så jag borde ha lärt mig! Och så har jag bytt rum för att vi ska tapetsera om mitt rum (eller så inte), så därför har jag bytt ner meig från en 120 säng till en 90, jackpot!
Drömde också att Morris hade fått fyra kattungar, synd bara att dom inte är kvar när man vaknar..


Har du aldrig knäppt en BH förr? Är du 15 eller bög? Jasså båda.


Gaygalan är juh bara för roligt! Väldigt underhållande måste jag säga. Och i och med att det spelades in i måndags så fick jag se Eric Saade två gånger i dag, lucky me! Han gästade både QX galan och så var han juh med i melodifestivalen. Han var klart bäst! 

                          En bild på mig och Eric från Oscarsgalan, gulligull ;)
                         

Suck it up.

                                        
                                         
                                         


Same bullshit, different day.

Har sprunget och kört lite hemmaträning, hatar när det är så kallt att man inte kan gå ut så det var skönt att komma igång igen. Nu har jag hunnit se ett avsnitt av Jersey Shore också, säsong 3  avsnitt 4 är jag på. Det måste vara ett av de mest underhållande programen på länge. Pauly d och Vinny är solkllara favoriter!

Se vilka sötnosar!


Ikväll är vi bortbjudna till Anders och Annlo, de bjuder alltid på så god mat! Blir nog att se Melodifestivalen där.

Vet du vad elefanten sa när han såg en naken man? Hur kan du äta med en sån liten snabel?


Vaknade idag och hade världens bakiskänsla, fick knappt upp ögonen och det gick inte att lyfta huvudet från kudden! Det kanske stavas trötthet. Nu är jag pigg i alla fall och det ät finväder ute och bara 19 grader i skuggan, solen lyser så i solen är det nästan varmt. Blev det lite varmare så hade jag tänkt ut och springa, håller tummarna för det.

Melodifestivalen ikväll, osett så tror jag att Eric Saade. Ja och jag är avundsjuk på dig Emelie som har pratat med han!


Hur lämnar man den man älskar? Jag kommer aldrig att förstå. Det fanns en tid för länge sen när mitt hjärta var av sten. Jag kunde lämna allt och alla.




                             



                    
                                                  
                                     

Cause I'd rather feel pain than nothing at all.

Har haft världens mysigast kväll hemma hos Helena, det blir en repris snart! God mat, bra sällskap och Raw Comedy Club! Måste tipsa om två klipp, sök på Nour El Refai och hasse Brontén, absolut roligast!

                                      

Take it easy.


Har blivit bortbjuden på mat hos Helena, kycklingwok skvallrades det om!

Det förflutna är det du kommer ihåg, tror att du kommer ihåg, övertygar dig själv om att du kommer ihåg eller det du låtsas att du kommer ihåg.




Jag blev sugen på att göra en memory lane  och kolla vad jag har i min så kallade minneslåda. Där samlar jag gamla och nya grejer som kan vara lite roligt att ha kvar, vissa grejer undrar man verkligen varför man har sparat men det är det som är roligt att hitta.

Så ser lådan ut.


Lappar från Jakten på den rätte-leken, hårförlängningskvitto, kvitto från när jag gjorde baluppsättningen och boarding pass från Oslo-resan med Ellen och Paula.



Alltid kul att höra!                                                  Jag och Emelie hade en hård dag.


Jag skrattar ihjäl mig! 17 dagar var inget att skryta med Emelie ;) 25 januari var det i alla fall för jag minns att jag och Axel blev tillsammans 21 oktober, fråga mig inte varför jag minns det..


Men den här är juh nästan roligare! Fast sen insåg jag att det är Emelies handstil. Tur att jag fortfarande har kvar den så att du inte gav den till han, skulle inte förvåna mig om du hade gjort det, du skulle säkert ha tyckt att det var ett jätteroligt skämt!

Livet är det som händer medan du gör upp andra planer.



Trust is like a mirror, you can fix it if it's broke but you can still see the crack in that motherfucking reflection.




You don't have to be cool to rule my world.


Mor min måste vara speciallist på att göra semlor, Wallins släng er i väggen!



Sen så blev det Gullivers Resor med Victor. Sevärd film! Bättre film än sällskap som mattsson sa..


Om folket inte har bröd, kan de ju äta kakor.

Efter att ha letat efter flygande jakob i receptboken började jag fundera på vad för recept mamma egentligen har samlat på sig. Det mesta heter Farmors äppelpaj, Farmors gryta, Farmors sockerkaka ect. Undra hur många personers farmödrar som är samlade i en kokbok. För man vet inte om det är ens egna farmor, mammas farmor eller mammas kompis, väninnas, jobbarkompis farmor. Kollade i alla fall igenom mammas receptbok och hittade några roliga och konstigt recept.

Varma tomater

Behöver man ett recept till det, for real?
"Dela tomaterna, olja tomaterna. Salta och skiva vitlök."
 -Vänta inte så snabbt, jag måste hinna med! Vad sa du nu igen, olja vitlökarna och dela saltet?

Stor sats chokladbollar

Lät inte det bara äckligt? 

Drottningen av Saba
En bibelfigur men i detta fall en chockladkaka med chockladglasyr, är det inte meningen att namnet ska ge en hint om vad det är för nått?

OCH MIN PERSONLIGA FAVORIT

Negersoppa
½ dl socker
1 tes vanilj socker
1 näve kornfaks
1 tsk kaffé
½ dl mjölk
1 esk kakao
1 dl mjöl
1 tsk oboy
Serveras med ljusingsbröd!

Smaka på den ni alla som vågar!
Det är jag och Ellen som gjorde ett eget recept när vi var små, därav stavfelen i receptet.



Put your hands above, put your hands up high.



En punkt kan vara en utgångspunkt, en fryspunkt, en höjdpunkt, en mittpunkt eller en kokpunkt.


Warg har vart förbi idag vilket har vart mycker trevligt! Och som den hjälten han är så hjälpte han mig att skaffa photoshop, guldstjärna till dig! Jag bjöd på varm choklad och kusar, hoppas det smakade bra!


En skäggig hjälte!

 


This little maze and all of theese complex mind games.


Väcktes av dessa busar idag. Morris kan inte ha nån respekt kvar alls för Novak nu, inte efter att han är klippt och ser ut som en råtta!
Har kämpat med designen på bloggen nu aplänge och efter att ha försökt i ytterligare en timme nu på morgonen så lyckades jag få det som jag ville, wiiho!



Vädret idag. Undra hur kallt det är?


Det blir tillräckligt med sömn i graven.

Nu är det sovdags för Maja, Morris och Novak, eller Novve lämnade just trion men jag och Morris klarar oss ändå, blir juh mer plats över till oss. Godnattinatti då!


           
           

En syster är både din spegel - och din motsats.



Det är en konst att flyga, eller snarare ett knep. Knepet består i att lära sig kasta sig till marken och missa.




To leave behind what I once thought was fine and so real.


Denna cooling hänger nu på mitt smyckesträd!

I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain.


Glöm inte att man kan äta upp en elefant, bara man skär den i tillräckligt små bitar.


Godmorgon! Blev som sagt utkörd från mitt eget rum för att Henke skulle sova här, gästrummet kunde jag inte ta för där sover redan Hasse (det kallas till och med Hasses rum). Då skulle jag få sova hos Ellen och hade redan bärt över mina grejer och lagt mig ner med datorn när Ellen säger att Wille undrar om jag kan flytta mig. Jo men vart? Blev att slagga i soffan. Därifrån blev jag halv utkörd när Morris tog plats bredvid mitt huvud. Fattades väl bara att Novak skulle lägga sig över mina fötter!




Hittade nu på morgonen en rolig hemsida också, typ som felsms, failblog och failbook. Den heter Fat, Ugly or Slutty och där kan man läsa om vad killar skriver till tjejer som spelar data och tv-spel. Väldigt underhållande!
http://fatuglyorslutty.com/ 

Hoes before bros.

Barney Stinson är juh en stjärna!
Har börjat läsa hans The Bro Code och det ligger mycket sanning i det han säger.

Nummer 1. Bros before hoes. I cannot stress this enough. Always remember, girlfriends come and go, but your boys are always there. Breaking this rule is to commit the cardinal sin against Team Testosterone.


Vilket är bäst? Att leva som ett monster eller dö som en fridfull man?


Blev att se Shutter Island med lillis idag, dålig film! Läst boken som inte heller var speciellt bra så jag visste som vad som skulle hända. Jag gillar i vanliga fall smarta filmer men den är bara allmänt tråkig. Enda ljuspunkten måste väl vara Leonardo Dicaprio, bra skådespelare och dåligt snygg!

Bästa filmerna med Leonardo
1.
Gangs of New York
2. Catch me if you can
3. Blood Diamond

Sämsta filmerna med Leonardo
1.
Titanic
2. Inception
3. Shutter Island

Allvarligt, vem tycker att Titanic är bra?.


Det svåraste man kan göra är att le när man är sjuk, lider av smärta eller är deprimerad. Men det är ett konstnadsfritt recept på en ny början och återhämtande.






Jag måste bara slå ett slag för grå mjukisbyxor på killar, det ät väldigt underskattat! Sådär lite nedhasat på höfterna, kan inte alla bara ha? Då skulle iallafall jag gå runt och vara städigt lycklig.



Vad bjuder dagen på idag då? Vet inte än, ska ringa nått samtal och skicka ett mejl, det är väl vad som måste göras.

And I just can’t pull myself away. Under her spell I can't break. I just cant stop.


I just can't make it through the night, I lose it all. I just can't sleep and dream and fight. I do it all...
Hur många varianter försökte vi inte med innan vi komma på att det är closer med ne-yo som Christian Walz melodifestivallåt Like Suicide liknar!

Vill tacka mina fina tjejer för en rolig alla hjärtans dag, ett bra avslut på en bra dag!





Born this way

Bästa låten just nu: Lady Gaga Born This Way

Allvarligt jag ÄLSKAR den här låten!
De har äntligen börjar spela den på radio och då skruvar jag upp på max!



"Don't hide yourself in regret,
Just love yourself and you're set"

I'm beautiful in my way, cause God makes no mistakes. I'm on the right track, baby. I was born this way.



Blev lite shopping på stan iallafall, både nödvändigt saker och onödiga. Var på arbetsförmedlingen och frågade om reseersättning om man har en jobbintervju i en annan stan men man måste vara 20 för att få det, synd.

Dagens shopping
Ringen får väl räknas som dagens onödiga shopping. Från jc. Jag stod och höll i den ett tag och tänkte först inte köpa den men sen tänkte jag att det är juh ett perfekt knogjärn, typ som fantomens ring, den skulle lämna ett ordentligt märke efter sig så då kunde jag inte motstå den.



Gick på Twilfit och frågade om hjälp för jag hittar aldrig nån bra BH, hon var jättetrevlig och jag komme hem men denna skönhet. Klart värt att få experthjälp, fick veta att jag skulle gå upp två kupstorlekar, sick!

Sen är det Novaks födelsedag idag så jag köpte lite tuggben och en boll, grym boll med leopardmönster! Ska slå in det nu så får han slita upp paketet senare. Han är expert på det, förra året förlorade vi två paket med godis på julafton för att han hade vart under granen och tjuvat när vi inte var hemma..

You feel like paradise.

Stan nu!


Inget svar är också ett svar.

Skitsnygga nagellack från eleven.se. Jag är som sugen på klara, starka färger. Speciellt den gula och den ljusblå. Kanske hittar nått liknande på stan idag.

Folk som är långt mindre sympatiska än jag har käresta. Idioter har käresta. Jag borde absolut haft en käresta.



Idag blir det stan, arbetsförmedlingen och körskolan. Hoppas jag hinner shoppa också, var som sugen på det. Skulle behöva mig en kofta och så är det roligt att komma hem med nånting nytt så ska kolla runt lite. Men före ska jag hinna träna lite och äta nånting. Känns som om att det kommer bli en bra dag, det är flera roliga grejer som händer just nu men jag vill inte säga för mycket. Jag tror alltid att om jag säger någonting i förväg så kommer det gå åt skogen med allt, så för att inte riskera det så är jag tyst.



Ju just ja, det är alla hjärtans dag idag och det betyder även att det är Novaks födelsadag, 4 år blir han. Så Grattis Grattis Valentines Gift som han heter på stamtavlan. Det betyder att han har namnsdag idag också! Måste köpa nått gott till han på stan, eller varför inte ett nytt gosedjur?

It's like one step forward and two steps back.

Idag blev det alltså en tripp till stugan. 27 minus har det varit så jag har legat inne och sätt på The Last Song, avsnitt 9, 10 säsong 6 How i met your mother, avsnitt 7 säsong 4 The big bang theory och sista avsnittet jag hade på datorn med Sons om Anarchy. Det är sååå spännande nu! Och utöver det blev det sims, tacka vetja Will Wright! Blev varken pimpling eller skoter men däremot så komme Ranne förbi med skoterna och hälsade på, alltid trevligt! 
Lite bilder från idag.







Nu sitter jag och kollar in vad som hänt i världen, har läst aftonbladet, gt, vk, norran, veckorevyn och expressen och det står mest om dvärgbandmask, alla hjärtans dag, hockeyn, Egypten och kylan. Läste också att varannan kille tycker det skulle vara okej om tjejen var otrogen med en annan tjej, intressant. Så nu har jag fått dagens nyhetsbohov täckt. Blir väl att sova snart också.

Jag glömmer aldrig ett ansikte - men i ditt fall är jag villig att göra ett undantag.


En fisk i grytan är bättre än tio i sjön.

Blev juh inte stugan igår men idag bär det av. Blir nog mest att slappa men hörde nått om att pimpla med, JIPPE! NOT! Är inget fan av att pimpla. Det är kallt att bara sitta still, kallt att behöva ta av sig vantarna om man får nån fisk (som om att man skulle få nån fisk?), ja det är bara allmänt kallt. Och inte blir man nå brun heller av att sitta och kolla in i solen. Neä, pimpla är överskattat. Men det är iallafall mysigt att vara i stugan och jag har inget emot det bara jag slipper skotta eller nått sånt jobbigt.


Såg också att Thiago Alves ska gå en match den 28 maj mor Rick Story! Gissa vem som taggar! Det är under UFC 130 med Frank Edgar - Gray Maynard som main event. Men det är Thiago som jag längtar mest efter att se, bättre kan det inte bli!

Människorna borde ta lärdom av snöflingorna: Det finns inte två som är lika och ändå samarbetar de så utomordentligt när det gäller stora och viktiga företag, som till exempel att ställa till trafikstockning.







Yeess Brolle vidare! Fast annars är jag inte nöjd med.
Så här skulle de ha sett ut:
Final 
Brolle & Loreen
Andra chansen Anniela & Christian Walz
5, 6, 7, 8 Sanna Nielsen, Babsan, The Moniker, Elisabeth Andreassen

Älskar Loreens låt, den kommer jag att nöta sönder, tur att man får höra henne en gång till på andra chansen då! Synd att Christian Walz åkte ut, eller det kanske var tur med för då får man höra den på radio direkt.

Kolla håret! Nu är det bara för alla killar att ta och klippa sig! Jag vill se lite mer rockabilly i min omgivning.
Blev lite nyfiken på hans tatuering på halsen också, det är en av de snyggare ställerna men kan ha en tatuering på om man är kille. Finns några andra riktigt snygga ställen med, får kanske lov att göra en liste på den med nån gång. Iallafall så kollade jag upp vad det står, the night is darkest before the dawn. Sant så sant säger jag! 


Nu är det repris på UFC Fight for the troops från 22 januari. Alltid lika roligt att se att det är en repris på tv som man inte sett tidigare.

Det finns flickor som tycker att kortkorta kjolar är oanständiga. Andra har vackra ben.



Det finns så många fina skor att jag börjar med de svarta. Skulle helst vilja ha de från Christian Louboutin, men det kan jag glömma!


Bibeln är Guds sjökort till dig att navigera efter. Den håller dig från havets botten, visar dig var hamnen ligger och hur du når den utan att fastna på klippor och skär.






Könssjukdomar är som pokémon, man är inte cool förrän man har dem alla.


Gårdagen var riktigt rolig med finfina personer! Var egentligen inte taggad på att gå ut men det ändrades snabbt men lite alkohol i blodet.

                                       

Idag har det vart på tal om att vi ska åka till stugan men vet inte hur det blir med det. Hade vart en bra dag för skoter men bakiskörning är ingen bra idé. Däremot så lät Anton mig fylleväxla igår när han körde hem oss, det var apkul av nån anledning!

Ikväll blir det iallafall melodifestivalen, det är ett som är säkert! Alltid lika roligt. Jag lägger mina pengar på Brolle och Sanna Nilsen så här i förväg. Brolle bara måste gå vidare. Kolla tatueringarna, håret, polisongerna och så drunknar man juh i de där ögonen. Maju vilken läckerbit!

                                        

                                         "I'm playing with fire
                                          Playing with you"

Fylleri är frivilligt vanvett.

sant så sant! nu är det full fart framåt!

Jag stiger inte upp ur sängen för mindre än tiotusen dollar om dagen.


Neä det gör inte Linda Evangelista men det gör jag. Ska jobba idag på mitt kära Jernbolag. Får rycka in 9-16, ingen aning vem som är borta/sjuk men det spelar inte mig sån stor roll, bara jag får jobba. Sen får vi se om det kanske blir utgång ikväll. Fast jag vet inte vad jag ska ha på mig och så har jag inte så mycket dricka.


Den man ligger med får bädda.

Då The Bachelor visas flitigt på tv just nu så tänkte jag göra en ranking av de tre snyggaste ungkarlarna. Jag trodde först att det skulle bli jättesvårt för jag har en bild i mitt huvud av alla som riktiga hunkar! Men det visade sig vara motsatsen, alla var juh så fula! Men men, allting är relativt och även om det inte finns nån snygg så finns det alltid nån som är minst ful.
Så minst fula ungkarl är:

1: Andrew Baldwin
Han var med i säsong 10 där han lyckades snärja Tessa Horst.
Det är inte hans äckligt vita tänder eller utseende som gör att han får förstaplatsen utan av den anleningen att han är officer inom flottan, och det är hot! Allvarligt, vem gillar inte en kille i uniform? Vem vill inte bli räddad av en brandman ur ett brinnande hus liksom! Inte konstigt att manliga strippor är utklädda till poliser i alla filmer.
Och så har Andrew ganska markerade käkar åsså var han ganska brun också, plus där. 


Runner-up
2. Jake Pavelka
Ännu en till man i uniform (nu finns det inga fler ungkarlar i uniform att välja), Jake är pilot som var med i säsong 14. Han var typ snyggare än Andrew men en officer ger en pilot smisk alla dagar i alla tävlingar! För militäruniformen slår alla andra uniformer. Men Jake var ändå lite halvsöt trots äckligt vita tänder.


Brons
3. Jesse Palmer
Nu blev det svårt, fanns många på samma låga nivå. Det blev iallafall Jesse från säsong 5 som hamnar på tredje plast, mest för att han ser manlig ut och håller på med amerikans fotboll, det är lite coolt faktiskt. Om man kisar med ögonen och det är lite halvskumt ljus så liknar han Channing Tatum lite.


Nästa lista måste helt klart bli på snyggaste uniformerna!


En ring att sämja dem, en ring att främja dem, en ring att djupt i mörkrets vida rike tämja dem.



Finns massa snygga ringar, synd bara att jag inte tar tag i det och beställer några..

Om du vattnar den och den dör, då är det en planta. Om du drar upp den och den kommer tillbaka så är det ogräs.



Nu har jag sett disneys nya film Trassel, ellen Tangled som den heter på engelska. Och den hade allt som en klassisk Diesneyfilm ska ha! Kärlek, onda häxor, bra låtar och en roligt kompanjon. Jag älskar hennes hår! Fast den är kanske lite förutsägbar men då är den till för mindre barn också men den är klart sevärd.

 

Fast jag kommer direkt att tänka på Josef Fritzel som håll sitt barn fången i 24 år. Och nu senast var den i Brasilian som håll sin dotter i en hydda i 12 år. Men karma is a bitch, han blev tydligen halshuggen av sina medfångar i fängelset där han satt för några dagar sen.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8541620.ab

Jag gillar de flesta platser jag varit på. Men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan. Helt enkelt för att jag inte tycker om att äta fisk, och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika.






VILL HA!
- och jag vill ha det nu.


Det är inget fel att gå till sängs med någon av samma kön. Folk borde vara öppna när det gäller sex. De borde dra gränsen vid getter.




     - Elton John

Finfint väder idag med! Hade vart perfekt för en skotertur, men blev en promenad till stan - stan - och sen en promenad hem! På vägen hem mötte jag en grupp på ca 10 personer som hade mössa och halsduken uppdragen över näsan, 2 hade även rånarluva på sig så jag höll på att kissa ner mig. När jag närmar mig så drar en ner sin rånarluva och jag tänker att nu är det kört! Ena vinkar till mig så jag stannar åsså kommer han fram och frågar om vägen till "central city". Puh, säger jag bara, var bara några frusna turister. Måste tillägga att jag mötte dem vid broarna mellan medlefors och ica, läskigt ställe! 

Nu ska jag titta på en film, Seven Pounds blir det. Har hört massa bra grejer om den så det bli intressant.


Vi oroar oss för aids här i Vita huset. - Tro inget annat.




George W Bush är en riktigt roligt citatmaskin. Synd bara att han var bättre på knäppa citat än att vara president.


Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepar jag mig.



VILL HA!
-och jag vill ha det nu.


Bikinin hittade jag idag när jag kollade runt lite, men det är bara överdelen jag vill ha. Typisk då att de bara säljs tillsammans och väldigt typiskt att de sålde helröda, blå och svarta försig! Mössan och ringen har jag sneglat på ett längre tag nu, synd bara att de är så dyra, 600 för mössan och ringen nästan 800 kr.

Han är ju inte dum egentligen, han har bara otur när han tänker.


Vilket härligt väder det är ute alltså! Inte kan jag sitta här inne då inte. Har skrivit en lista på massa saker jag måste göra idag men de får vänta ett tag för först hade jag tänkt ta en lång promenix med Novak. Han är föresten klippt på kroppen men inte i ansiktet eller på svansen så han ser ut som en rabiessmittat skabbräv.. Kollar man på han och sägar att han är ful så ser han jätteledsen ut och skäms. Och efter att vi gjort en brazilian wax (inte bokstavligen) så ser man hans bollar heela tiden!



cuutie!

45

Läste på aftonbladet om att en okänd liten pojke sprang fram till våran kära påve Benedictus XVI och hälsade! Den killen skulle jag vilja vara, eller jag vill inte vara kille och typ 8 år men ändå. Tänk att få ta sig nå ord med påven. Bra jobbat av Schweizergardet också, lysande vaktinsats! Nu kommer väl terrorister börja skicka fram småbarn för att komma åt ledare.



men vafaan, jag gjorde en låång gif åsså funkar den inte!
Eller gör den det?

Mary

Tog en löparrunda till Emelie för att ha top model afton.  Var inte så farligt att springa dit faktisk, var beredd på att det skulle vara förjävlig! Däremot var det läskigt att springa genom industriområdet ovanför OK, vid broarna mellan ica och medlefors och vissa andra mörka ställen. Jag förväntar mig att alla jag möter ska hoppas på mig efter att jag sprungit förbi dem! Måste sluta vara så nojjig. Tur att jag är stor och stark då..



Blev lite liten bild men. Ett tips, googlar man på Emelie Marklund hittar man många fantastiska bilder!

Hold it against me

3 favorit låtar just nu:

Britney Spears - Hold i against me
En klar etta! Britney kan inte misslyckas men vad hon är gör, vem älskar inte Cross Road?! (möjligen hennes skötsel av barnen kan väl ifrågasättas). Aja, kan inte sitta still när jag hör låten, finns en stor risk för sönderspelning!
"If I said I want your body now
Would you hold it against me
Cause you feel like paradise
And I need a vacation tonight"
Klockren!

Robyn - Indestructible
Industructeable, instruktible, indistuctabl, indesrutke#!r&gj tog att tag att stava titeln rätt. Robyn till stadsfesten ffs! 

Eldkvarn - Kärlekens Tunga
Nej inte med September, lyssna på Eldkvarns mysröst istället.




Hold you

Ska kila på stan nu så måste skynda mig.



"Put my arms right around you"


Indestructible

Tänkte bara påpeka att jag älskar listor! Finns det nå roligare?
Du heter: Maja Louice Edin Normark
Smeknamn: Inget faktiskt.
Låt som när du är ledsen sörjer till: Beror helt på vilken sorts ledsamhet det är men några stycken är, I'm sorry-Tommy Reeve, Kärlek vid sista ögonkastet-Maskinen, Som jag hade dig förut-Melissa Horn, Separates ways- Teddy Thompson, Fanfanfan- Thåström och So damn pitiful- 8 Steps To Perfection. Har minnen till alla så vill jag gotta mig mer i min olycka så blir det de jag lyssnar till.
Beroende av: Mobil, lipsyl, näsdroppar.
Vad tror folk om dig: Att jag ibland heter Ellen.
Stämmer det? Absolut inte.
Hur imponerar man på dig? Om man är duktigt på nått så tycker jag det är ballt!
Brukar du skratta för dig själv? Ja och det kan blir lite pinsamt ibland.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Börjar inte förrän 3 :D".
Var bor du? Skellefteå.
Trivs du där?
Aa faktiskt.
Hur svarar du i mobilen? Hej det är Maja.
Vem ringde du senast? Måste kolla, känner inte igen nummret, kanske är det taxi i åre.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Ja, i så fall så ville jag beställa taxi.
Brukar du komma i tid: Försöker men blir ofta tvungen att anpassa mig till min familjs takt.  
Hur känner du dig nu: Smått trött. 
Vanligaste färg på dina kläder: Svart.
Vad tycker du om fötter: Vart ska jag börja... nej usch det är äckligt!
Vad saknar du: 4 tänder.
Hade du en bra kväll igår: Jaa det var juh melodifestivalen ffs!
När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 23-02.
Är du blyg? Nej.
Sysslar du med någon idrott: Neä inte seriöst men springer och åker längdskidor.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Inte för att det hänt mig men tydligen finns det människor som råkat ut för det.  
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Skriva ner alla manliga tankar så att man blir värsta bra på att förstå sig på killar!
Är du nöjd med ditt liv: Yes. 
Är du bortskämd:
Pappa betalar!
Vad gör du i morgon: Gör lite ärenden. 
Vad är det värsta du vet? Förutom fötter? Kluvna hårtoppar, spindlar och dylikt.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Absolut!
Vad är det finaste du fått? Har flera mindre grejer som betyder väldigt mycket men det har inget värde i pengar.  
Du samlar på:
Ingenting.  
Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Ingen om jag är ledsen. Är jag arg så söker jag upp Ellen och låter henne lyssna.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa lägenhet.
Vill du gifta dig: Klart, har redan hittat min förlovningsring, så tänker du fria så kan du höra med Ellen, hon vet vilken ring jag vill ha!
Vill du ha barn: Joo fast hoppas på att få bli moster först!
Är du musikalisk? Nej.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten, fast kall mjölk är inte helt fel ibland.
Bor dina föräldrar tillsammans: Sisi.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Yes.
Biter du på naglarna: Nepp, tur det.



"And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before"


My world

Ha då var jag igång, änteligen! Som titeln, en blogg om mig( riktigt bra låt med 3 doors down!). En blogg i mängden men duger det inte så finns det ingen som tvingar dig att läsa. Så välkommen den som vill! 

"cause my world is bigger than your problems"

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0