Stadsfesten 1/4.
I’m amused by the threats, amigos. If you are really so brave, ride your little scooters over here and say it to my face.Känner mig så sugen på att bara packa en väska och dra just nu. Skämtade om att jag ska flytta till Norsjö och börja jobba på XL Bygg, det vore nånting. Men känns inte som att jag gör något annat än att jobba, vet inte hur jag ska ta mig igenom sommaren. Aja, det kanske blir en löparrunda om jag orkar, annars så inte. Blir troligtvis bara att gå och sova.


There is nothing there to see.

Ligger och ser nattens UFC on versus 4, Barry-Kongo. Riktigt roligt varje gång det finns nå nytt att se! UFC 132, Cruz-Faber på lördag, syns bara att det är stadsfesten och jag kommer vara sliten efter 3, kanske 4, dagars festande. Blir nog att tanka hem det på bakis söndag istället!

Letat fram lite fler gobitar från min mobil. Lite say whaat-faktor på den första bilden. Från min studentvecka då vi hade tjej som kille och kille som tjej tema.


Klassfest på bryggan, fortfarande balfrisyren. Någon i bakrunden demonstrerar hur man ska dricka så att det görs ordentligt!


Ellen och Paula då vi klär vår vagn till studenten. Ellen har fortfarande balfrillan. Snyggt!

There is no point of looking back.Två favoritpojkar i en kanot!

Now you can retrieve the black box from the twisted smoldering wreckage that was once your fantasy of dating her and analyze the data so you don’t crash into geekmountain again.

Ibland, när jag säger vad jag tänker, märker jag att så tycker jag inte.
Då min älskade mobil har skrivit sitt sista sms har jag nu tömt den på alla bilder och videosar. Har nu ett överflöd på osedda bilder, kan bli kul! Väldigt mycket fyllebilder och fyllevideosar. Såg också att jag har hela två filmer på Kalv som sover, cute säger jag bara! Kaninerna ovan är från då Ellen var kaninvakt för någon vecka sen.

Vila i frid kära Snigelkott!

So don't worry darling, this too shall pass.

Helgen inleddes i torsdags med klassfest i byske hos johan, grymt kul att träffa så många ur klassen igen! Lanternan var okej, mycket folk men var inte så sugen på att dansa. Mina vita skor är inte så vita längre efter en liten kvällspromenad längst stranden. De är i tvättmaskinen nu.Sen så blev det midsommar i stugan igår, riktigt roligt! Kan inte bli annat med fina vänner. Grillad kyckling av grillmästaren Filip, basta, bad och lite fyllemete. Ingen fisk blev det kan jag meddela.

Ska gå och kolla hur rena skorna blev nu.


Glad midsommar!


Midsommarfirande i stugan i Jörn ikväll!

Alright, Brain. I drank enough to hurt you, but not enough to kill you outright. I will not make this mistake again.Ska det vara lagligt för en farmor att handla på ica med sin 9 åriga barnbarn, jag menar, de låg på ungefär samma virrighetsnivå. Ska det inte ha en övervakare med sig? Jag höll fast vid det tills jag satte mig i bilen och insåg att jag glömt köpa tändvätska, grillkol och jordgubbar. Snacka om högre gradens virrighet. Det var juh huvudsaken till att jag for på ica! Skulle handla till en sallad, lite mer smågrejer och de grejerna jag glömde. Hur svårt ska det vara att hålla reda på det! Blir att fara en gång till imorn då..


Jag och ingen.


Funderar på om jag ska lägga upp nån bild på min morfade fejja snart kanske. Den från turkiet då jag bränt mig, en riktigt fin syn.

I'll stop the whole world. From turning into a monster and eating us alive.Lanternan imorn! Tänkter typ gå och lägga mig snart så att det blir imorgon snabbt. Eller kanske inte riktigt än, ska gå och begrava en igelkott först. Nån jävel har alltså kört över en igelkott på Jernbolagetparkeringen, hur jävulskt är inte det! Vad finns det för människor i denna värld. Seriöst, den kan inte ha kommit framrusandes som en överraskning direkt.
Teori 1: Störd ungdom utan vänner i epa som kör förbi Jernis på kvällen och ser en stackarns igelkott springa över parkeringen och som vill vinna lite poäng hos hans minst lika störda "vänner".
Teori 2: Störd vuxen utan flickvän i ful saab som kör förbi Jernis på kvällen och ser en stackarns igelkott springa över parkeringen efter att just blivit dumpad av tjejen och som nu vill hämnas på världen.
Teori 3: Störd byggare utan tid i en minivan som kör från Jernis på dagen och ser en stackarns igelkott springa över parkeringen och saktar inte ner då han annars kommer försent till sin fikarast.

In my spacehero outfit.I´m not saying she is fat, I'm just saying if I had to pick five of the fattest people i know, she´d be three of them.Hittade en bild på jag och johan från i fredags på olles. Observera godispåsen som Johan vann då han kom 4:a i cykeltävlingen på gårdsfesten.

Tankarna tar fart, riktig kaos i en storm. Onda tankar och dina minnen blandas i en tromb.


Brände mig en ny bilskiva igår, den är grym. Eller vissa låtar har jag med för att Ellen vill ha dem och vissa är bara med för att de rymdes. The Lonely Island måste juh vara det bästa nu iaf. Så därför fick de äran att ha de första placeringarna på skivan. Mr.Saxobeat kan jag inte sitta still till, kan bli farlig i trafiken. Så jälva bra med Lillasyster är helt enkelt så jävla bra. Those Dancing Days kommer till Trästocks så tänkte att jag måste tagga dem lite extra, fick inte med den bästa låten med dem, Hitten. Och sist så tog jag med Avenged Sevenfold bara för att Ellen ville det, varsågod, men det finns ett villkor, du får inte spela den när jag åker med/kör.  Nu längtar jag till att fara ut och köra bil.

The lonely Island - Motherlover
The lonely Island - Shy Ronnie
The lonely Island - Jack Sparrow
Alexandra Stan - Mr. Saxobeat
Lillasyster - Så jävla bra
Musiqq - Dance with somebody
Chris Brown - Beautiful People
Lady Antebellum - Need you now
Katy Perry - Teenage dreams
Mohombi - Coconut Tree
Rihanna - S&M
Linkin Park - Burning the skies
Those Dancing Days - Reaching forward
Those Dancing Days - Can't find entrence
Maja Keuc - No one
Avenged Sevenfold - Welcome to the family
Beyonce - Sweet dreams
Beyonce - Best thing I never had


Ännu en bild från Norsjö, de försöke para sig.


Dirty, Mean & Nasty.

Två bilder till från i lördags, Sebbe, jag och Ellen.


Jobb nu, 11-18. Ska få mitt sommarschema idag, lite nervöst!


The only thing you are driving tonight is me crazy.Jag vet inte ens vart jag ska börja, var en sjukt rolig kväll igår i alla fall. Bästa på länge. Norsjö levererar!
Jag kommer tillbaka snart, Norsjö Beachen är markerat i kalendern.
Tack Nellie och övriga medverkande!

I feel like shit and my wallet’s missing. It’s like I mugged myself.


Hade som en heltrevlig kväll igår med gårdsfest med 11:an, god mat, tipsrunda ( just ja jag ellen och johan fick vandringspriset) och cykeltävling. Sen blev det utgång på Olles med Johan, awsome!
Idag blir det att fira farmor, farfar och två till att de firar 260 år tillsammans i år. Farmor och farfar fyller 70 båda två. Så det blir stort släktkalas!


Hittade ingen bättre bild för tillfälligt är denna på Miss Igelkott (jag låssas att det är en tjej).
Ska stiga upp nu, Godmorgon världen!


This has been a long journey, one of enlightenment. It's not the end, it's only the beginning.


Blev en ny löparrunda idag, till kvistforsen och rakframåt. Tydligen en rid väg och travhästrunda. Kände mig lite som en pålle.


Nån som var less och ville vara lite lustig?

Han är ganska hög på sin egna existens.

Hittade en ung igelkott som virrade runt på storvägen! Han fick följa med en bit hem i min tröja. Riktigt snäll faktiskt.
Kolla småfossingarna!

Det finns ingenting som gör mig mera deprimerad än att behöva se planeter utplånas. Utom möjligen att befinna mig på dem när det händer.

Att skämta om att man ska låsa in sina jobbiga ungar i en gammal jordkällare tycker inte jag alls är roligt. Liksom verkligen, en jordkällare?

Watch it girl cause I ain't your "Mr. Nice Guy". More like the "meet ya take you home and fuck you twice guy".


Vart och sett senaste pirates filmen mer far, julia, ellen och familjen södermark. Filmen fick inte mer än godkännt, klart den sämsta av de fyra filmerna som gjorts. Men man måste juh se den bara för att ha gjorde det.

I’m laughing on the inside. My outside still thinks you’re an asshole.Sure, I feel like shit right now…but plenty of folks wake up feelin’ awful and they don’t even know why.


Full, trött men jävligt taggad! Ufc 131 nu, klcoan är typ tre nånting! Dåligt matchkort men ffs, det är bättre än ingenting. Hoppas bara jag inte somnar. Som sagt, har druckigt lite. Bye bye, ska koncentrera mig nu! Blir grymt, ungefär som jag känner mig nu!


But in the end we were meant to be apart. Like separate chambers of the human heart.


Turkiet Marmaris 2011
I'm back!

Efter att ha vart utan internet i en vecka så har jag äntligen fått tillbaka det! Yej. Har hunnit med att sola och bada och sen sola igen idag. Ligger och solar just nu faktiskt. Så jag orkar inte göra nått mer nu. Bjuder på en bild från Turkland så länge.

RSS 2.0