Revenge is a dish best served cold.
Thank God I dodged the bullet.


I lördags agerade jag chaufför åt några partyglada människor. Tanken var att gå och sova några timmar när de lämnat huset men istället blev det att skjutsa till medle. Det stannade jag till de skulle ha sjuts in till stan. Sen blev det ännu in skjutsning innan jag fick krypa ner i sängen. Just när jag kände att nu kommer jag att somna så ringde mamma och sa att de inte behövde hämtning så jag gick och la mig igen. Just när jag kände att jag skulle somna igen så ringde mamma igen och sa att de behövde det i alla fall så det var bara att stiga upp och köra till RAGGVALDSTRÄSK! Klockan var över två innan jag var hemma så jag gick och la mig igen i hopp om att få nå sömn. Då ringde Ellen efter ett tag så det vara bara att stiga upp igen.Skjusade Johannes först och sen Ellen och kompani. Snurrade runt för att tillslut hitta till rätt lägenhet. Då var klockan kvart i 4. Lägenhetsägaren hade då glömt sin nyckel så det var bara att plocka med han hem. 5 i 4 var jag hemma och då var det dags för ufc 144. Satt uppe till klockan halv 8.
Bra gala föresten och klart värt det! Fick äntligen 3 timmars sömn innan jag skulle upp igen och köra skoter. Sjuukt rolig söndag! När jag komme hem la jag mig i sängen och sov till klockan 8 idag. 16 timmars sömn, yeah!
Nu längtar jag till nästa vinter, men först ska jag ha en rolig sommar!

A couple of virgin Cuba Libres who turned out to be a little slutty.Har målat mina naglar gröna, lite utanför men det försvinner snart. Har en sån där dag när jag bara vill krypa under täcket och inte stiga upp idag iaf. Så spenderar kvällen med Shameless och How i met your mother.
Längtar till i morgon kväll då jag ska mysa i soffan framför twilight! Twilight maraton here we go!

You know, in difficult times like this, I often turn to a force stronger than myself.Körde lite skoter i tisdags, så sjukt roligt så nu sitter jag mest på blocket och letar skotrar. Men har insett att jag ska vänta till nästa vinter. Blir lite lessen i ögat men..

Gravity - thou art a heartless bitch.


Jag och Morris aka Boo-boo ligger och ser top model sverige. Jag tror att han tycker om Jenny bäst, tror det är en passande brud för han. Matte vet själv inte vem hon gillar bäst men.

Ask yourself- ''Just how stupid is that thing I’m about to say?'' Is it maybe stupid enough never to say it?Har vart på staden och inhandlat på ritblock och två pennor. Äntligen har jag egna grejer och slipper tagga av Ellen!
Ett A4 block, ett A5 block, en 6B blyertspenna och en stiftspenna.
Nu måste jag bara komma överens med mig själv vad som ska bli första bilden i blocket. Just nu verkar det bli Emile Hirsch eller Sirius Black, det lutar åt Emile.
Uppföljning kommer.

Jag har mina vänner, och så har jag dig!


No ones scared of falling, were just scared to hit the ground.Väntar på att jag ska börja jobbet klockan halv 1. Jobbar till 4 så det är en kort dag, sköönt!
Det är finfint väder ute idag! Den finaste vinterdagen är så mycket finare än den finaste sommardagen. Älskar det!
Sen så har pappa magsjuka, hm jag tror jag rymmer från huset när jag kommer hem efter jobbet.

Just a dog astray.

Vi fick finbesök idag utav Sören. Också en Perro de agua español. Novak och Sören gick finfint ihop och Novak är faktiskt morbror till Sören.
Novaks mamma Müsli är mamma till Sörens mamma Tin-Tin. Visst kan ni se likheterna?..
Sen har jag kommit på att jag har shoppat ganska mycket som jag inte visat. Får ta och fixa det!

No ones scared of flying, were just scared of crashing down.What happens when your lucky numbers wrong.Jag mår primaballerina idag. Med gårdagens smink och ett skatbo i håret.
Måste ge en thumbs up för min kusin Nellie som alltid levererar! Och hennes entourage, tack för igår.
Och tack till alla andra som förgyllde min dag och kväll!

What happens when you lose someone you’ve always counted on?Nu har jag tänk ta en liten tupplur sen bär det av till Julia för att se Mello. Sen får jag hämtning sen bär det av hem med Nellie bland annat.


In another life I would be your girl.


Ellens fina tröja! I love shoes, booze and boys with tattoos, kunde inte stämma bättre!
Har ett nytt frikort nu också som jag tänkte presentera senare, Thiago Alves, Cam Gigandet, Twitch, ja alla får kliva åt sidan!

The truth is a beautiful and terrible thing, and should therefore be treated with caution.

Tänkte inleda med ett ha en fortsatt bra alla hjärtans dag och grattis till min lillälskling som fyller 5 år idag. Grattis Novak!
Sen så har jag fått ett bakslag på min förkylning så det är inte alls säkert att jag kommer kunna bita ihop och gå på jobbet imorgon, det får tiden utvisa.
Har inte haft en allt för tråkig dag trots mitt tillstånd. Victor komma på besök för att se Harry potter and the deathly hallows. Det räddade min alla hjärtans dag♥
Och i och med att det troligtvis Victor som har gett mig förkylningen så hoppas jag nu att jag har fått lämna tillbaka den nu. TAGEN DU ÄR!
En bild på en en och en halv veckas gammal kaninunge från där Ellen var kaninvakt för en vecka sen. SÖTIS!

It's hard to force that smile.

Lesson learned, alkohol tar inte död på förkylningsbakterier.. Vaknade upp igår men orkade knappt lyfta på huvudet. Och nej jag var inte bakis.
Sen blev det bara värre desto längre dagen gick och det slutade med att det kändes som att någonting skulle födas ur mitt huvud. Hade så ont att tårarna rann! Inatt har jag legat helt utslagen. Det har vart för jobbigt att dricka vatten, ta en alvedon och ta lipsyl så jag har känt mig som en fånge i min egna kropp, huvudet var ganska klart men jag kunde inte röra mig.
Idag är det lite bättre, inte samma huvudvärk även om jag känner att den håller på att komma krypandes.
Har varit sängliggandes hela dagen, har hunnit se: Alpha Dog, Into the wild, ett avsnitt Shamless, Kampmann-Sanchez ufc on versus 3, The interrupters och Girl models.
När jag läser det här är det en jävla massa film, ursäkta språket!
Blir att vara ledig imorn också men sen får jag lov att bita ihop!
Godnattinatti nu, själv drar jag mig för att somna.

I never wanted to be your whole world. Just your favorite part.

Tequila Rose Strawberry Cream, detta blire att att inta till helgen. Absolut inte hela men en drink med massa is. Mums, är nära att öppna den nu bara för att smaka. Men jag låter bli. Kan inte helgen komma snabbare!

Something worth fighting for.

Saknar min dermal..
Nu är det ett litet ärr istället som jag har tänkt sätta en ny dermal över närjag far till stockholm i april, så det är juh bra iaf!

In dreams, we enter a world that's entirely our own.

Blir som sugen på sommar just nu. Istället för att sitta inne under en filt framför brasan och frysa arslet av sig när man går ut så kan men sitta med något gott att dricka på en filt på en gräsmatta istället.
Vi ska senare och heja fram farbror Lars som ska ställa upp i stafetten i Sm i vintersim idag. JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG TACKADE NEJ TILL ATT VARA MED!

Never trust anything that can think for itself if you can't see where it keeps its brain.

Jag och Victor håller på att se alla Harry Potter filmerna och vi har nu sett nummer fem i ordningen Fenixordern. Magiskt!
Vill bara se mer och mer och mer! Som tur är så har vi 3 filmer kvar. Sen börjar vi på ett nytt maraton, Twilight. Efter det får nog Victor välja vilket maraton vi ska ha då jag förutom Harry P och senare Twiligth tvingat honom att se Sagan om ringen triliogin med mig.. förlängda versionen.. sorry for that.

RSS 2.0