Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.


Samlar på mig lite roliga bilder när jag hittar några, så tänkte lägga upp mina favoriter nu! Hihi, Majahumor!
Och mina absoluta favoriter!
To early eller?
It can be the one you run to the one that saves you.

Lite shoppingsugen, den svarta tror jag att jag ska beställa.
Avundsjuk på Ellen som  har vart i Stockholm! Plus att jag saknar henne såklart.

He's out of my system, it took me a while.Gjorde mig en mindre puff idag, längesen faktiskt.
Sen så har jag fått tillbaka svaren på blodprovet jag tog före jul, har lågt hb-värde. Betyder troligtvis att jag har järnbrist, en förklaring till varför jag knappt orkat stiga ur sängen vissa dagar. Så idag var jag och tog mer blodprover. Älskar att ta bloodprov! Vet inte varför, ungefär på samma sätt som jag inte kan behärska mig när jag ser en spindel, på samma sätt kan jag inte förklara varför det är så fascinerande med nålar och sprutor.

se blev det en tur på stan, lämnade igen lite grejer osv. Warg komme förbi runt halv 4 och vi slog oss ner och såg In Time. Hade kunnat bli en toppenfilm men den nådde inte riktigt enda fram. Ett stort plus för Justin Timberlake! Historien och tanken bakom den var också bra men filmen var lite tunn. Sen måste den som fixat svenska texten översatt någon annan film. Eller vad säga om översättningen på pokertermen ''call'' som h*n  fick till ''ring''?

Sovdags nu, I'm out!

There's something different in the way you smile. Behind those eyes you lie.
If you woke up in my bed, tell me then would you hold me.


Mina nyårsnaglar. Långa, glittriga och roooosa! Med en liten pärla och nå vita steck på två naglar. Kicki på Kickis nagelmakeri är awsome!

Yeaaj!

Biljetter till UFC on Fuel TV 2, eller UFC Sweden eller UFC Gustafsson-Noguiera är bokat! Kommer bli galet bra! Jag är så sjukt taggad, snacka om att gå runt på rosa moln nu!
Kommer iaf bli en tjejweekend i Stockholm för mig och Paula. Kan inte bli bättre, shopping, UFC, Stockholm, Paula och förhoppningsvis lite party under samma helg kan inte bli annat än succé!
Så den 14 april vet ni vart ni hittar mig, Stockholm-Globen-Läktare B-Sektion B8-Rad10-Plats 22.


Som jag redan sagt, det finns inga stjärnor på toppen inte heller finns det några pärlor på botten.


Förutom att jag för det mesta är sjuk och drabbas av yrselanfall, illamående, huvudvärk och akut trötthet så är livet toppen. Lyssna bara!
Ej i viktighetsordning.
1. Det har kommit ut ett nytt avsnitt av How i met your mother, s07e13.
2. Jag kanske kommer mig iväg och jobbar i Norge, kanske kanske.
3. Jag ska på UFC och the worlds greatest ska med!
4. Camilla från Fårö hörde av sig och tycker absolut att jag ska söka till jobb på Fårö i år!Walk a mile just to move an inch now. Even though I'm trying so damn hard.
Boy, I'm tired of waiting up while you're out with your friends.I’m all outta my Bullshit Tolerance Juice. So file those opinions under ''shut the fuck up''.


Long time no seee!
Nu blir det en fotobom får nyårs i Hemavan. Fan vad skoj jag har haft!RSS 2.0