When I give you my time, I'm giving you a portion of my life that I will never get back. So don't waste it.

 
 
 
 

Fårögården Del 2

 
 
Passade på att göra en film om hur Fårögården ser ut när jag var ensam i byggnaden. Detta är mitt nya crib, inte helt fel alls.

Midsommarafton i Visby!


Amanda dekorerade en finfin och mycket god tårta! 
Amandas mor, far och farfar. Väldigt trevligt och väldigt god mat!
 
 
 
 
 

Flaxande fara i fläkten.

 

Some men bet on horses or dogs. I gamble on myself.

Jagtog en cykeltur till Kutens Bensin ocg käkade och tittade mig omkring. Sjukt god mat! Jag återkommer snarast! De hade inge Amazongrejer så det var jag lite besviken över.


En pv i härlig färg.Ingen färg som finns bland pv:s färgkoder men.Ford.


Ett av de godaste jag ätit! Crepes med emmentalost, bacon, stekta champinjoner, lök, sallad, sesamfrön osv. Och en klick creme fraiche på sidan.


Visst är det en BP pump pappa?


What if deja vu meant you lost a life and you're just starting back at your last checkpoint.Inte alla hästar i hagen.

Pilen pekar på trädet jag tog kort på i föregående inlägg.

I try to take life one day at a time, but sometimes several days attack me all at once.

Tänkte fara en liten utflykt till Blå Lagunen idag men det gick som det gick. Jag hittade till Ar och där skulle man svänga in på en grusväg. Så jag följde efter en husbil som jag trodde körde rätt. Ni vet, varför skulle inte en husbil vilja fara till sol och bad vid Blå Lagunen? Tydligen så visste inte den heller vart den skulle och när han stannade för att släppa fram mig så blev jag ännu mer vilse. Men tur var det för jag hittade världens vackraste plats! Och så fick jag se en havsörn, maaaagiskt!

My road to success is always under construction.Jag och Bella har solat på Sudersand idag. Har läst gamla Elle tidningar medans Bella bara stått där. Blev cirka 2 timmar och tror jag blev lite brunare. Bella fick nog också lite färg, tycker hon har blivit lite mer mörklila.

Just rise above this. Kill them with your kindness.


Min gårdag, en långpromenad bland lite russ. Skulle jag vara häst så skulle jag vara en pålle på Fårö!
When the sun shine we shine together.Ett litet smakprov på vad jag har gjort ikväll. Tittat på solnedgången i Langhammars. Väldigt vackert, nästan så men blev tårögd.
Satt på en rauk, ganska högt upp, riktigt mysigt.

The only B word you should call a girl is beautiful. Bitches love to be called beautiful.It doesn't matter how slow you go, as long as you don't stop.
Paradiset på jorden.

Bara bra minnen från detta ställe, Solklint!
Väldigt sorgligt däremot att komma tillbaka. 10 sommrar har spenderats här och skulle vilja ha en till med familjen och familjen Södermark. Först en vecka i huset och sen en vecka i tält runt Sverige. Lets make it happen!Brownie, Julias och Saras häst.


Philur, min, Ellen och Lisas häst.


Charlie, Philur och Brownies föl.


Hela hästfamiljen. Minns när far och Lars var ute i skogen och letade virke till Philur och Brownie. Charlie tillkom något år senare. På den tiden hade de fårull som man och såndär orange björntråd som jag kallar det, till träns. Har fått lära mig på Bygma att det heter murarsnöre.
Vackra Solklint.

Solen lyser inte lika varmt alla dagar.

Har varit på en liten tripp runt Gotland idag då jag varit ledig. Har haft molnigt men ändå ganska varmt. Så skönt hare vart. Sen just ja, loppis också, men det var ingenting att hänga i julgranen.
Nedan är Krusmynta Gårdens örtträdgård. Har storshoppat kryddor! MUMS! Sen en dressing som vi köpte för flera år sedan som jag tänkte testa igen.
Har även varit på gamla älskade Solklint! Mer om det sen.


Rodeo

Som sagt, roedo på Fåröfärjan. Yiha! Sjösjuk blev jag i alla fall. Det blåste och hade sig riktigt ordentligt!

Säg inte allt det du vet, men vet allt du säger.

Jag har haft en mysig dag strosandes i Visby. Sov 4 timmar mellan 6-10 efter att ha tittat på The ultimate fighter 15 finalen sen klockan 1 på natten. Det tar en himla tid att ta sig in till Visby då man måste vänta på färjan sen vägen dit är det först 90 en kort bit sen 80 resterande vägen förutom genom alla små samhällen då det är 60 eller 50. Väl där har jag inte gjort mycket alls, suttit i Botaniska Trädgården och kollat på brudpar. Sen svängde jag in på ett 50-tals café. Mer om det sen, grymt vare i alla fall!
Tog ett jäkla tag att ladda upp bilderna, såå detta är till dig mor!
Välkommen till Fårögården!

Såja, en lite video på hur jag bor. Och ett bevis på att jag lever!

RSS 2.0