Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.


Hejhopp! Tänkte starta med att gratta farfar på födelsedagen! Önskar jag kunde vara med och fira. Och grattis i efterskott till paula, puss & kram!
Igår så jobbade jag och sen tog jag en tur till raukarna på Langhammars. Mysigt mysigt.
Idag har jag inte tagit några bilder men har jobbar och vart och sprungit på stranden.


Mina fivefingers greppade väldigt bra på raukarna så jag klättrade omkring som spiderwoman. Höll på att bli lite farligt också de de greppade lite för väl. Kroppen flög framåt men fötterna satt kvar på stenen. Tur att jag alltid landar på fötterna då.

Frukta mer en här av hundra får under ledning av ett lejon än en här av hundra lejon under befäl av ett får.Jag har varit på lejonjakt på Ulla Hau ikväll. Efter mycker spaning så fick jag tillslut syn på en slug jävel.
Myrlejon äre jag har varit på jakt efter! Så här ser de ut. Små äckliga kryp!
De skapar en grop sen sitter de längst ner under sanden och väntar på att en myra eller annan insekt ska trilla ner i gropen. Sen sprätter de sand på dem så att de glider ner längst ner och de griper de tag i dem och drar ner du i sanden. De är inte bara äckliga utan hemska också..

Bakdags på Fårö.

Fullt med saker. Har haft storkok idag. Lagat biffar, tacoköttfärs och bakat bröd. Luktar finfint i lilla lägenheten nu. Sen har jag handdiskat allt porslin för att diskmaskinen inte funkar.
Vet att jag skriver som en kratta. Havvekryh och råg mjöl?..
Så blev resultatet, underbart mumsigt!

God kväll!

Efter en härlig dag men mycket tvättande av fönster och städande så har jag nu laddat ner gårdagens UFC 146 och tänkter se det! Jäklar så spännande!
Min nya Smålandskompis Amanda har lämnat mig nu för några dagar. Vi har lite problem på Fårögården med kommunikationen, svårt att förstå vad den andra säger ibland. Vi har till exempel inte samma betydelse för en bro.
Liter bilder från dagen.
Strandmys efter jobbet, cirkus klockan 18.00.
Vägen hem från stranden.
Fortfarande vägen hem från stranden.
Ett staket.
Vägen fortsätter men jag svänger vänster till Fårögården.
En grind.
Förågården från baksidan. Det vita huset till vänster är vandrarhemmet, det röda/bruna vet jag inte vad det är för någonting, det stora vita huset är huvudbyggnaden och bed & breakfast och taket som syns till höger är restaurangen. Här bor jag nu och en tid framöver!

Första dagen på Fårö!

Detta är min första riktiga dag på Fårö i bilder. En cykeltur genom hästhagar och klappat russ. Solat på Sudersand i några timmar. Ritat och börjat läsa en bok, såå skönt! Tror jag kommer kunna leva med det. Sen promenrat lite och tillslut avslutat med ett besök på Fåröfyr! Hoppade ut på stenarna och när jag skulle tillbaka så hittade jag inte vägen jag gått ut på. Tillslut så såg jag mina blöta fotsteg och kunde ta mig iland utan att vada.
Förutom hästar så har jag sett massa svanar, två kaniner och två fasaner. En bra dag helt enkelt!

RSS 2.0