Men vi litar inte mer på deras colgate smile. Dom har dubbelattityd som om dom var borderlines.


Sitter och dricker vin ut mitt nya glas från lagerhaus, beautiful!! Väntar på att Kalv ska komma och hämta upp mig, sen bär det av mot pite. Jag vet jag skulle inte dit och jag vet jag skulle inte dricka. Men vad gör man inte när man inte har bättre för sig, jo man hängar på sina söta pojkar som ska ha roligt!


Hej ålar i bakrunden!

This is how I am going to look and feel for the next couple hours. I’ve learned to just accept it. Less depressing that way.



okej, okej, okej. Medans alal andra kommer vara på efterfest, virra runt eller ligga däckade i ett dike i pite i natt klockan fyra kommer jag sitta klistrad framför tv:n. Dags för Strikeforce! Första gången på länge som jag inte dricker på kvällen före det är UFC/Strikeforce så jag har förhoppningar om att jag ska vara vaken hela galan och inte behöva ladda hem det dagen efter då jag glömt det mesta av det jag sett pga alkoholen. 
Sååå blir alltså en tidigkväll ikväll för att stiga upp just före 4. Dubbla väckarklockor! 

Har lagt min pick'em på mmanytt, alltid lika spännande att följa. För mig, vet till exempel ett Ellen är less på mitt eviga tjatande om allt som har med ufc/mma att göra. 

Fedor Emelianenko - Dan Henderson  
Marloes Coenen - Miesha Tate
Robbie Lawler - Tim Kennedy
Paul Daley - Tyron Woodley
Scott Smith - Tarec Saffiedine
Cesias Cavalcante - Bobby Green
Eduardo Paplona - Tyler Stinson
Alexis Davis
- Julie Kedzie
Derek Brunson - Lumumba Sayers
Bryan Humes - Gabriel Salinas-Jones


I packed my bag and left with your best friend.


Caught between a rock and a crazy-place.

Jobb idag, snart bara två veckor kvar av sommarschemat, men tror knappast det blir slut jobb bara för att sommaren är över men man vet aldrig. Skulle juh bli jätteledsen om jag inte fick vara kvar. Ledig imorn iaf, EFTERLÄNGTAT. Drar till Ume med syster, syster och syster. Alltså Julia, Ellen och Lisa. Blire awsome, vill sätta sprätt på lite pengar och shoppa!

Har sprungit en 40 minuters runda idag också, sen stretchat, börjar bli lite stel. Måste bli ändring på det.
Just ja, jag tappade datorn på stortån och jag har en spindel på rymmen i huset, hjälp nån?




Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar. Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma.



Har haft en riktigt finfin helg! Trästocks kan juh inte göra annat än att leverera! Bäst var klart Kapten Röd, blir kanske att se han igen i Stockholm den 24 augusti eller vad säger du Ellen? Måste tillägga att jag inte vill till Stockholm enkom för att sse Kapten Röd utan ska shoppa och hälsa på Urban med. Men om man liks ska dit så kan man juh tajma in det till Kapten Röd.

Kvällen har efter en springtur spenderats med Eken, Kalv, Warg och Ellen. Lyxshake på max för deras del och jag kunde inte låta blir att smaka, usch vad gott det var! Sen blev det en omgång risk och då pojkarna har lite svårt med koncentrationen hann vi inte så långt, men jag gillar er ändå.




Saknar vintern lite just nu.

Allt du äger är ingenting värt, om du inte väljer vad du har kärt. Och ditt hus är aldrig nåt hem, utan kärlek är du alltid tomhänt.





                                                                         ♥


Remember people, two wrongs don't make a right. But three right make a left.





I create it, then I run.


Mitt nya linne och mina pimpade leopardnaglar. Dags att ta bort det snart. Får blir lite senare då jag ska ut och löpa nu, så tjohejsan!

Most boys are like purses, cute, full of crap and can always be replaced.




You've got to live this life you're given. Like it's the only one you've got.


Dagen började bra men efter det har det mest gått utför kan jag tycka. Jobbade 9-14 vilket gick bra. Tänkte sen ta vara på min lediga stund och fara på stan och inhandla lite nödvändighter och onödvändigheter. Inser att jag glömt börsen i svarta volvon som Ellen har. Tog lite kontanter som jag hittade, började köra, jättelite bensin!Ellen säger att det nog ska vara lugnt så jag chansar och tydligen så räckte det för jag tog mig både dit och tillbaka igen. Tänkte äta köttsoppa, hittar inte burken i kylen. Börjar lacka lite lätt på Ellen innan jag hittar den i skafferiet. Ställde den lite fel när jag åt halva burken igår, och då den ska stå i kylen när den öppnats vägrar jag äta den! For ut och sprang med Novak istället och nu är jag här.

Utgång ikväll, det kan jag bara inte misslyckas med.


En kossa.


Every rider knows your gonna crash sometimes. It's not if, it's when.


Just sett klart Hoodrich om Jeremey Twitch Stenberg, han är AWSOME! Och snyggare kille får man leta länge efter. Kan det ha nått att göra med tatueringarna och att han är jävligt duktigt på det han gör? Absolut!

Se filmen! Eller vänta, säg till mig före för jag vill se den igen, nu!




Sen så måste jag få påpeka att det inte är någon höjdare att vara glasögonorm och glömsk. Då händer det ibland att man lägger ifrån sig glasögonen när man ska smörja ansiktet och sen glömer man bort var man lagt dem. Hur lätt är det då att hitta dem igen när man inte ser?

The kids down the street have challenged me to a water fight. I'm just updating my status while I wait for the kettle to boil.



Fick frågan av en kollega vad jag skulle göra av mitt efternamn då jag gifter mig (som om att det var bråttom att tänka ut det eller?) Han tyckte att det skulle bli roliga om jag la till ännu ett namn på Edin Normark. Före, efter eller varför inte mellan Edin och Normark. Jag sa att det var nog inte en sån bra idé. Nog jobbigt att skriva det som det är nu. Och inte har jag tänkt byta ut det heller, börjar det inte bli lite gammalt att ta mannens namn? Men Så komme jag på den briljanta idéen! Gifter jag mig med Lindsey Vonn bror kan jag heta Maja Vonn Edin Normark, hur ballt vore inte det!


Såg denan film igår, Beastly, klart sevärd!

Many people doubted me. But what do you think know? How do I look in high definition?


Hemma på lunch. Fick en trevlig överraskning när Kalven hoppas ur en lastbil på jobbet tidigare idag! Alltid lika roligt. Just ja, Johan har vart förbi också! Det förgyller min dag!

Lite bilder från i helgen när vi var upp i Kron-Olles.
Mina fyra harrar från söndagen, för att citera Julia, jag och pappa rensade ån. Inre riktigt kanske men 9 harrar och 3 abborrar var inte fyskam.




Har laddat hem alla American Pie filmerna och en dokumentär med Jeremy Twitch Stenberg, har mycket att hinna se nu!

Rör du så dör du.

Fick en väldigt trevlig överraskning när familjen Södermark står hemma hos oss när jag kommer hem från jobbet och lagar mat! De har tydligt vart ute på nån fiskeutflykt med Ellen, pappa och mamma under dagen. Så nu blir det grillad fisk till middag. Och så de andra ska äta nån chockladmousse till efterrätt valde jag att jaga ikapp glassbilen på cykel för att köpa lite egen glass. Och ja, rör du så dör du. Våga testa mig!

Det bästa sättet att glömma sina egna problem på är att ta del av andras.


Har haft en riktigt awsome helg! Utan alkohol och såna roligheter, utan var med familjen minus Ellen och Morris i Kron-Olles vid Malån. Husbil+fiske+finväder+familljen=♥. Sen fredagen spenderades med roliga pojkar på minigolfbanan och discgolfbanan. Vi han inte med fotbollsgolf.

Novak har hunnit en tur till vetrinären också efter att ha fått en fluga från mammas flugkast in i skinnet. Stackars var helt groggy efter att ha blivit sövd.


Tjött♥

If a guy wants to see you , belive me , he will see you. I, I ones called 55 lauren bell until I got the right one.




What goes around comes back around, hey my baby.

Tänkte leta upp nå fula bilder och bjuda på då jag har ett stort utbud på mammas dator. Som den snälla syster jag är så har jag lånat ut min dator till Ellen som jobbar natt. Blir djurtema på bilderna denna gång!

Novak som liten valp, odräglig, som nu, men då var det samtidigt på ett gulligt sätt.


Jag och Paula som dragdjur. Tycker kopplingen till djur var klockren! Sjösättning av Betty Boop i stugan.


Klädda i renskinn under projektarbetet. MYYYYS!


Getvakt, kanske ska inleda en ny karriär. Tror att ta hand om sånna som är lika envisa och bångstyriga som dessa och heter Musse och Mimmi vore nånting för moi!

En mors tålamod är som en tandkrämstub - det tar aldrig riktigt slut.



Blir som lycklig när man kollar på sånna här söta saker! Från släktträffen, pappas kusin(?) har en ganska ny unge. Fick besök i förrgår av Ida och Sacke som har en ännu mer nykläck sak. Jag var lyllig när han lät sig hållas i och fortfarande var glad!

Boo hoo, oh, did you expect me to care?



Lunchrast, ska tillbaka på några minuter. Snart helg igen, blir det stugan, pite, boviken, vandra? Ja jag vet inte.
Just ja, har ont i örat, undra vad det kan bero på..

Jag säger en miljon nollor, tillsammans kan dom aldrig bli en. Hur man än lägger ihop det får man bara en miljon idioter.




Hide your kids. Hide your wife.

Vaknade, steg upp, gick ner för att äta frukost, ser att Ellen sitter på sitt rum och ritar, blir lite fundersam, varför skulle Ellen vara vaken såhär tidigt, kollar på klockan, 00.38. Bara att vända om och lägga sig igen. Vaknar igen, kontrollerar klockan, 01.05. Sommnar om. Vaknar, 02.48. Efter det så hinner jag vaknar cirka 5 gånger till innan väckarklockan ringer. VARFÖR kan jag bara inte få sova en hel natt?! Just ja, jag drömmer helt knäppt också, vad är felet?!




Don't you let me go. And I never was smart with love, I let the bad ones in and the good ones go.




Stadsfesten 4/4.

Dag fyra av fyra är avklarad!
Det gjorde jag bra tycker jag. Förfest hos Julia, sen vidare till stan. Avslutade med ufc 132, somnade under 3 fighten. Har sett om det idag och inser att jag inte minns så myckat av det jag faktiskt såg. Två osedda matcher kvar, ska ta tag i det nu.



Stadsfesten 3/4.

Sick vilken kväll igår! Robyn ägde brallorna av allt jag tidigare sett! Till och med Thåström och då gör man det bra som fan! Har tagit lite bilder med min engångskamera, kan bli grymt.



Full fart framåt nu igen, ladda för en Stadsfesten 4/4. Just ja UFC 132 inatt.

Stadsfesten 2/4.

Jobbfest igår kväll, startade redan på jobbet med lite rosé, taxi in till stan och förfest hos chefen! Grymt roligt! Vidare till Strandrestaurangen för lite mat. Senare på kvällen gick några och såg Hammerfall och jag tappade bort resten som inte såg Hammerfall. Blev ändå ganska tidig hemgång, står juh ändå i kassan idag. Plus att jag behöver sömn då jag inte tänkt gå och lägga mig tidigt ikväll. Jobbar imorgon också..

Finns inga bilder från gårdagen så jag slänger upp en på min älskade syster Julia!
Morgonmys när det är som bäst!



RSS 2.0